Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medyk Dębowa Kolekcjonerzy Chwil
523 Tactiek 4222
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.4 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Biesik met een snelle inworp. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski passt de bal in één keer door. Balla geeft een lange en hoge pass. Yeşne springt en kopt de bal. Gdaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşne geeft de bal voor. Duschl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski onderschept slim de pass. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Płocki passt de bal met de wreef. Bagietas geeft een lange en hoge pass. Havrda controleert de bal met de borst. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Inworp. Biesik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buhoiu rent richting de bal. Sitniewski onderschept slim de pass. Sitniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Kolekcjonerzy Chwil 0:1

22e minuut.
Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrda verovert de bal door een tackle van achteren. Babski onderschept slim de pass. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa haalt uit met een fantastische trap. Dytłow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Medyk Dębowa - Kolekcjonerzy Chwil 1:1

25e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik geeft een lange en hoge pass. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Buhoiu speelt de bal door. Biesik rent richting de bal. Biesik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sitniewski de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec bokst de bal weg.

40e minuut.
Finocchiaro onderschept slim de pass. Finocchiaro met een sublieme pass. Sitniewski rent richting de bal. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Kolekcjonerzy Chwil 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medyk Dębowa 47%, Kolekcjonerzy Chwil 53%.
Medyk Dębowa - Kolekcjonerzy Chwil 1:2

46e minuut.
Sitniewski rent richting de bal. Favstov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sitniewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Szmidt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Szmidt geeft een hoge lob. Yeşne probeert de bal aan de voet te houden. Kojzar onderschept slim de pass. Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bagietas geeft de bal voor. Klungelig pakt Buhoiu de bal. Favstov is nu in balbezit. Favstov geeft een hoge lob. Chlastawa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Balla passt de bal zonder na te denken. Warszczyk speelt de bal door. Oltacı rent richting de bal. Yeşne onderschept slim de pass. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Finocchiaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Finocchiaro passt de bal met de wreef. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Balla is nu in balbezit. Balla passt de bal met de wreef. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Duschl speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Buhoiu de bal onder controle te krijgen. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Kolekcjonerzy Chwil 1:3

71e minuut.
Płocki verovert de bal door een tackle van achteren. Płocki geeft een lange en hoge pass. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Kolekcjonerzy Chwil 1:4

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brakoniecki komt het veld opgelopen. Jurzyc komt het veld opgelopen. Krupiński komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Duschl heeft problemen om de bal te vangen. Krupiński rent richting de bal. Met opzet legt Buhoiu zijn tegenspeler op de grond. Buhoiu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Jurzyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurzyc geeft een hoge lob. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki schiet op doel. Gdaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Kolekcjonerzy Chwil 1:5

89e minuut.
Warszczyk met een sublieme pass. Daar is Jurzyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurzyc geeft een hoge lob. Yeşne rent richting de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medyk Dębowa 49%, Kolekcjonerzy Chwil 51%.
Medyk Dębowa - Kolekcjonerzy Chwil 1:5