Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Annunaki Nibiru KS Bakacze
2k22 Tactiek Nowa
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Inworp. Gabrhel met een snelle inworp. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fernández Carbajo probeert naar een medespeler te passen. Filozof kopt de bal weg. Katsikas heeft problemen om de bal te vangen. Stawicki rent richting de bal. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Frue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filozof controleert de bal met de borst. Paoletti geeft een lange en hoge pass. Stawicki springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kukrika de bal onder controle te krijgen. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki passt de bal zonder na te denken. Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof draait met de bal, schiet en ... Frue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Annunaki Nibiru 59%, KS Bakacze 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Annunaki Nibiru - KS Bakacze 0:0

46e minuut.
Rosales komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kokkinopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrhel is nu in balbezit. Gabrhel met een sublieme pass. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Leu geeft een lange en hoge pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales passt de bal in één keer door. Harjuniemi rent richting de bal. Harjuniemi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Chelli komt het veld opgelopen. Vámoš komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gabrhel rent richting de bal. Gabrhel met een sublieme pass. Twórczyński rent richting de bal. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Leu met de inworp. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Chelli maakt een afschuwelijke overtreding. Chelli krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Paoletti probeert naar een medespeler te passen. Chelli rent richting de bal. Chelli passt de bal met de wreef. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Twórczyński passt de bal zonder na te denken. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos passt de bal zonder na te denken. Kraś rent richting de bal. Kraś schiet op doel. Fernández Carbajo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Annunaki Nibiru 66%, KS Bakacze 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Annunaki Nibiru - KS Bakacze 0:0