Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Bakacze Annunaki Nibiru
Nowa Tactiek 2k22
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 51.1
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mendel kopt de bal weg. Paredes is nu in balbezit. Paredes passt de bal in één keer door. Tebart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebart haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Paredes passt de bal zonder na te denken. Gabrhel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrhel geeft een lange en hoge pass. Putin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - Annunaki Nibiru 1:0

27e minuut.
Cacoveanu probeert naar een medespeler te passen. Putin is nu in balbezit. Tebart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebart geeft een hoge lob. Kokkinopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Paredes met een sublieme pass. Mendel is nu in balbezit. Kraś maakt een afschuwelijke overtreding. Kraś is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Buitenspel voor Quốc Việt. Goede buitenspelval van de verdediging. Vámoš komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bakacze 39%, Annunaki Nibiru 61%.
KS Bakacze - Annunaki Nibiru 1:0

47e minuut.
Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu passt de bal met de wreef. Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt schiet op doel. Frue werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Bakacze - Annunaki Nibiru 1:1

53e minuut.
Harjuniemi is nu in balbezit. Harjuniemi geeft een hoge lob. Vámoš kopt de bal weg. Filozof rent richting de bal. Filozof geeft een hoge lob. Frue bokst de bal weg.

58e minuut.
Grube passt de bal met de wreef. Tebart is nu in balbezit. Tebart geeft een lange en hoge pass. Putin bereikt de bal nog maar net als eerste. Putin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Buitenspel voor Kokkinopoulos. Goede buitenspelval van de verdediging. Paoletti komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Cacoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filozof rent richting de bal. Filozof geeft de bal voor. Vámoš is nu in balbezit. Vámoš draait met de bal, schiet en ... Frue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bell geeft een lange en hoge pass. Gabrhel rent richting de bal. Gabrhel geeft een hoge lob. Piesiewicz kopt de bal weg. Fernández Carbajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Mendel met een sublieme pass. Gabrhel is nu in balbezit. Gabrhel passt de bal zonder na te denken. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... Fernández Carbajo bokst de bal weg. Klungelig pakt Tulus de bal. Putin is nu in balbezit. Putin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - Annunaki Nibiru 2:1

70e minuut.
Paredes met een sublieme pass. Gabrhel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrhel heeft problemen om de bal te vangen. Gabrhel geeft een lange en hoge pass. Kokkinopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes rent richting de bal. Cacoveanu is nu in balbezit. Vámoš verovert de bal door een tackle van achteren. Vámoš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Doeltrap. Rosales komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Putin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Piesiewicz de bal onder controle te krijgen. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. Fernández Carbajo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - Annunaki Nibiru 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bakacze 38%, Annunaki Nibiru 62%.
KS Bakacze - Annunaki Nibiru 3:1