Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeHaCe Squad SV Bayern Monachium
Normal Tactiek Moja Taktyka 2
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 50.8
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Comuna heeft problemen om de bal te vangen. Comuna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uğurluel de bal. Uğurluel schiet op doel. Stelmasiak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szalus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:1

4e minuut.
Szalus rent richting de bal. Szalus passt de bal in één keer door. Comuna rent richting de bal. Comuna geeft de bal voor. Uğurluel krijgt zijn hoofd ertegen. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uğurluel rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Országh kopt de bal weg. Klungelig pakt Comuna de bal. Comuna geeft een hoge lob. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:2

16e minuut.
Andrès passt de bal in één keer door. Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel geeft een lange en hoge pass. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:3

18e minuut.
Országh met een snelle inworp. Öncel geeft een hoge lob. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:4

20e minuut.
Stelmasiak geeft de bal voor. Inworp. Országh met de inworp. Öncel is nu in balbezit. Öncel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:5

22e minuut.
Országh onderschept slim de pass. Országh geeft de bal voor. Daar is Stelmasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel schiet op doel. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Országh geeft de bal voor. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Comuna de bal. Comuna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Kaźmierczyk rent richting de bal. Kaźmierczyk geeft een hoge lob. Myszkowski kopt de bal weg. Molęda rent richting de bal. Molęda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Naan probeert naar een medespeler te passen. Comuna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stelmasiak de bal. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Adamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalus verovert de bal door een tackle van achteren. Szalus geeft een lange en hoge pass. Comuna krijgt zijn hoofd ertegen. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:6

35e minuut.
Myśliszewski rent richting de bal. Öncel onderschept slim de pass. Öncel geeft de bal voor. Klungelig pakt Uğurluel de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:7

38e minuut.
Öncel geeft een lange en hoge pass. Stelmasiak heeft problemen om de bal te vangen. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:8

40e minuut.
Środziński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Országh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öncel rent richting de bal. Öncel geeft een lange en hoge pass. Dobras bokst de bal weg. Uğurluel heeft problemen om de bal te vangen. Uğurluel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe Squad 77%, SV Bayern Monachium 23%.
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:9

47e minuut.
Öncel onderschept slim de pass. Öncel probeert naar een medespeler te passen. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel heeft problemen om de bal te vangen. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Comuna rent richting de bal. Comuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:10

50e minuut.
Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna rent richting de bal. Uğurluel rent richting de bal. Comuna is nu in balbezit. Comuna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dobras met een harde bal richting middenveld. Országh kopt de bal weg. Comuna speelt de bal door. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dobras trapt de bal weg van het doel. Országh kopt de bal weg. Klungelig pakt Środziński de bal. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:11

53e minuut.
Országh rent richting de bal. Országh geeft de bal voor. Uğurluel kopt de bal weg. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Szalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalus passt de bal in één keer door. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:12

58e minuut.
Kiciuś is nu in balbezit. Öncel onderschept slim de pass. Öncel geeft een lange en hoge pass. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel schiet op doel. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:13

59e minuut.
Zacharski verovert de bal door een tackle van achteren. Országh verovert de bal door een tackle van achteren. Országh geeft de bal voor. Comuna heeft problemen om de bal te vangen. Comuna haalt uit met een fantastische trap. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kaźmierczyk de bal. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:14

61e minuut.
Molęda probeert de bal aan de voet te houden. Szalus is nu in balbezit. Szalus passt de bal met de wreef. Daar is Uğurluel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uğurluel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:15

63e minuut.
Öncel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Comuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuna geeft een hoge lob. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Országh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Comuna krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mularski speelt de bal door. Daar is Szalus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalus speelt de bal door. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Országh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stelmasiak de bal. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:16

74e minuut.
Myszkowski rent richting de bal. Uğurluel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myszkowski. Myszkowski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Uğurluel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Comuna de bal onder controle te krijgen. Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel onderschept slim de pass. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Myśliszewski rent richting de bal. Comuna verovert de bal door een tackle van achteren. Comuna passt de bal zonder na te denken. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Cela komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ciszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szalus geeft een lange en hoge pass. Comuna kopt de bal weg. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Klungelig pakt Öncel de bal. Öncel probeert naar een medespeler te passen. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:17

86e minuut.
Ciszewski geeft de bal voor. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel speelt de bal door. Comuna is nu in balbezit. Comuna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe Squad 73%, SV Bayern Monachium 27%.
TeHaCe Squad - SV Bayern Monachium 0:17