Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Bayern Monachium TeHaCe Squad
Moja Taktyka 2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 20.5
zeer goed Schieten waardeloos
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Országh met een sublieme pass. Comuna rent richting de bal. Comuna speelt de bal door. Klungelig pakt Uğurluel de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Inworp. Szalus met een snelle inworp. Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel geeft een lange en hoge pass. Uğurluel springt en kopt de bal. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stelmasiak verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Országh zal de hoekschop nemen. Uğurluel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Öncel verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Öncel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öncel passt de bal met de wreef. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 1:0

7e minuut.
Comuna is nu in balbezit. Stelmasiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comuna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Comuna zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 2:0

8e minuut.
Klungelig pakt Adamek de bal. Szalus rent richting de bal. Szalus passt de bal met de wreef. Comuna heeft problemen om de bal te vangen. Comuna geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Stelmasiak geeft een lange en hoge pass. Zacharski kopt de bal weg. Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel geeft een lange en hoge pass. Uğurluel springt en kopt de bal. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 3:0

12e minuut.
Öncel probeert naar een medespeler te passen. Comuna is nu in balbezit. Comuna passt de bal zonder na te denken. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kiciuś rent richting de bal. Comuna verovert de bal door een tackle van achteren. Comuna passt de bal zonder na te denken. Daar is Uğurluel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaźmierczyk onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szalus zal de hoekschop nemen. Uğurluel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ciszewski geeft de bal voor. Comuna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uğurluel de bal. Uğurluel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 4:0

19e minuut.
Uğurluel rent richting de bal. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel rent richting de bal. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna haalt uit met een fantastische trap. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 5:0

21e minuut.
Uğurluel draait met de bal, schiet en ... Dobras met een sublieme pass. Szalus kopt de bal weg. Comuna heeft problemen om de bal te vangen. Comuna geeft een hoge lob. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 6:0

24e minuut.
Országh is nu in balbezit. Országh geeft een hoge lob. Daar is Stelmasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 7:0

26e minuut.
Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Országh verovert de bal door een tackle van achteren. Országh met een sublieme pass. Comuna rent richting de bal. Comuna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Országh rent richting de bal. Országh geeft een lange en hoge pass. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... Stelmasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Adamek is nu in balbezit. Öncel verovert de bal door een tackle van achteren. Öncel passt de bal zonder na te denken. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel speelt de bal door. Comuna probeert naar een medespeler te passen. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dobras speelt de bal door. Országh kopt de bal weg. Comuna geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Országh met een snelle inworp. Öncel rent richting de bal. Öncel geeft een hoge lob. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Comuna kan de bal niet met de borst controleren. Myśliszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comuna raakt geblesseerd tijdens het duel. Comuna zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 8:0

39e minuut.
Comuna passt de bal in één keer door. Országh is nu in balbezit. Országh passt de bal in één keer door. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 9:0

41e minuut.
Szalus geeft een hoge lob. Országh bereikt de bal nog maar net als eerste. Środziński is nu in balbezit. Országh verovert de bal door een tackle van achteren. Országh geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Comuna rent richting de bal. Comuna geeft een hoge lob. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Bayern Monachium 16%, TeHaCe Squad 84%.
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 10:0

49e minuut.
Kaźmierczyk rent richting de bal. Kaźmierczyk passt de bal met de wreef. Comuna met een sublieme pass. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel. Paal!

50e minuut.
Szalus met een sublieme pass. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna speelt de bal door. Daar is Uğurluel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uğurluel schiet op doel. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 11:0

52e minuut.
Öncel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szalus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalus met een sublieme pass. Comuna is nu in balbezit. Comuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Országh probeert naar een medespeler te passen. Öncel rent richting de bal. Öncel geeft een hoge lob. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Dobras bokst de bal weg. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Comuna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Creyne komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Országh bereikt de bal nog maar net als eerste. Országh geeft de bal voor. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Creyne is nu in balbezit. Creyne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Öncel met een sublieme pass. Creyne rent richting de bal. Creyne probeert naar een medespeler te passen. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dobras probeert naar een medespeler te passen. Országh is nu in balbezit. Országh passt de bal met de wreef. Creyne is nu in balbezit. Creyne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 12:0

67e minuut.
Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Uğurluel de bal. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 13:0

68e minuut.
Szalus speelt de bal door. Öncel rent richting de bal. Öncel met een sublieme pass. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Dobras trapt de bal weg. Országh kopt de bal weg. Creyne rent richting de bal. Creyne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Creyne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creyne geeft een hoge lob. Daar is Junik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Molęda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Creyne geeft de bal voor. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 14:0

80e minuut.
Cela komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Öncel geeft een lange en hoge pass. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel met een sublieme pass. Daar is Creyne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creyne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Országh is nu in balbezit. Országh speelt de bal door. Creyne probeert naar een medespeler te passen. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Dobras bokst de bal weg. Dobras met een sublieme pass. Ciszewski kopt de bal weg. Creyne met een sublieme pass. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Bayern Monachium 19%, TeHaCe Squad 81%.
SV Bayern Monachium - TeHaCe Squad 14:0