Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aBiGshot FC Nagelsmannia
532 Tactiek klosetoni
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 54.9
good Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Powieczko is nu in balbezit. Richter onderschept slim de pass. Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Triana schiet op doel. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - FC Nagelsmannia 0:1

8e minuut.
Triana is nu in balbezit. Richter is nu in balbezit. Balbuena speelt de bal door. Powieczko rent richting de bal. Powieczko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - FC Nagelsmannia 0:2

23e minuut.
Richter geeft een hoge lob. Szeja kopt de bal weg. Płatosz heeft problemen om de bal te vangen. Triana onderschept slim de pass. Triana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pustelnik geeft een lange en hoge pass. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Triana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana draait met de bal, schiet en ... David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Klungelig pakt Powieczko de bal. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana haalt uit met een fantastische trap. David bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 69%, FC Nagelsmannia 31%.
aBiGshot - FC Nagelsmannia 0:2

48e minuut.
Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński begaat een overtreding. Rijo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaio Gabiola met een snel genomen vrije trap. Triana is nu in balbezit. Triana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gaboto onderschept slim de pass. Gaboto passt de bal zonder na te denken. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Powieczko rent richting de bal. Powieczko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Balbuena speelt de bal door. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Triana maakt een snoekduik en kopt de bal. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - FC Nagelsmannia 0:3

56e minuut.
Paras komt het veld opgelopen. Lezaun komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rijo verovert de bal door een tackle van achteren. Rijo passt de bal zonder na te denken. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Richter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Balbuena geeft een lange en hoge pass. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Triana is nu in balbezit. Triana schiet op doel. David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Congedo rent richting de bal. Congedo passt de bal zonder na te denken. Triana is nu in balbezit. Triana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Paras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 70%, FC Nagelsmannia 30%.
aBiGshot - FC Nagelsmannia 0:3