Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nagelsmannia aBiGshot
test2 Tactiek własne
50% Balbezit 50%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54 gemiddelde waardering 45.7
excellent Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Rijo passt de bal zonder na te denken. Jaio Gabiola rent richting de bal. Jaio Gabiola passt de bal in één keer door. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gyenge onderschept slim de pass. Gyenge passt de bal met de wreef. Sarra is nu in balbezit. Sarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - aBiGshot 0:1

12e minuut.
Triana heeft problemen om de bal te vangen. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nagelsmannia - aBiGshot 1:1

14e minuut.
Triana is nu in balbezit. Triana passt de bal met de wreef. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko passt de bal zonder na te denken. Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana draait met de bal, schiet en ... David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Balbuena kopt de bal weg. Triana speelt de bal door. Daar is Gaboto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - aBiGshot 2:1

34e minuut.
Jaio Gabiola rent richting de bal. Sârbu is nu in balbezit. Jaio Gabiola onderschept slim de pass. Jaio Gabiola geeft een lange en hoge pass. Powieczko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Balbuena met een sublieme pass. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola speelt de bal door. Triana is nu in balbezit. Triana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Owen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grzonkowski de bal. Owen onderschept slim de pass. Owen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nagelsmannia - aBiGshot 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 35%, aBiGshot 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nagelsmannia - aBiGshot 2:2

49e minuut.
Luliński is nu in balbezit. Bereau onderschept slim de pass. Balbuena speelt de bal door. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Płatosz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Powieczko passt de bal in één keer door. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola passt de bal zonder na te denken. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Powieczko rent richting de bal. Gyenge is nu in balbezit. Powieczko onderschept slim de pass. Powieczko schiet op doel. David probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Powieczko geeft een hoge lob. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Powieczko krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szeja komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rijo is nu in balbezit. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Szeja heeft problemen om de bal te vangen. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko onderschept slim de pass. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sârbu probeert naar een medespeler te passen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balbuena krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Daar is Sarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbuena geeft een hoge lob. Szeja is nu in balbezit. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijo passt de bal in één keer door. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Szeja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Rijo rent richting de bal. Rijo passt de bal zonder na te denken. Balbuena rent richting de bal. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Powieczko maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Balbuena geeft een hoge lob. Szeja heeft problemen om de bal te vangen. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - aBiGshot 3:2

80e minuut.
Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijo verovert de bal door een tackle van achteren. Rijo met een sublieme pass. Triana is nu in balbezit. Triana haalt uit met een fantastische trap. David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Malík kopt de bal weg. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Powieczko rent richting de bal. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Triana maakt een snoekduik en kopt de bal. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Rijo heeft problemen om de bal te vangen. Gyenge is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rijo. Rijo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Bereau kopt de bal weg. Daar is Rijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaio Gabiola speelt de bal door. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Balbuena is nu in balbezit. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Triana probeert de bal met de borst te controleren. Triana schiet op doel. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Chadli met de inworp. Rijo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gyenge. Gyenge krijgt een gele kaart. Rijo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaio Gabiola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Triana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Powieczko is nu in balbezit. Gyenge is nu in balbezit. Powieczko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Powieczko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Powieczko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

89e minuut.
Grzonkowski passt de bal met de wreef. Chadli geeft de bal voor. Richter is nu in balbezit. Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Triana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 22%, aBiGshot 78%.
FC Nagelsmannia - aBiGshot 3:2