Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Bakacze Kolekcjonerzy Chwil
Nowa Tactiek 4222
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 51.3
excellent Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen very good


9e minuut.
Płocki rent richting de bal. Tebart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebart passt de bal zonder na te denken. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Yeşne rent richting de bal. Bell rent richting de bal. Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Brakoniecki rent richting de bal. Brakoniecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Paredes speelt de bal door. Finocchiaro probeert de bal aan de voet te houden. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Tebart geeft een lange en hoge pass. Kokkinopoulos springt en kopt de bal. Dytłow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - Kolekcjonerzy Chwil 1:0

31e minuut.
Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsikas rent richting de bal. Yeşne onderschept slim de pass. Yeşne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Twórczyński probeert naar een medespeler te passen. Putin is nu in balbezit. Babski verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tebart geeft de bal voor. Babski probeert naar een medespeler te passen. Kokkinopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kokkinopoulos schiet op doel. Dytłow werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Tebart geeft een hoge lob. Daar is Putin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Putin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Twórczyński neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bakacze 34%, Kolekcjonerzy Chwil 66%.
KS Bakacze - Kolekcjonerzy Chwil 1:0

49e minuut.
Grube kopt de bal weg. Tebart is nu in balbezit. Tebart speelt de bal door. Putin bereikt de bal nog maar net als eerste. Putin haalt uit met een fantastische trap. Dytłow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Daar is Finocchiaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finocchiaro geeft een hoge lob. Yeşne rent richting de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Frue werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tebart is nu in balbezit. Tebart passt de bal in één keer door. Putin is nu in balbezit. Putin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - Kolekcjonerzy Chwil 2:0

67e minuut.
Guerra kopt de bal weg. Gabrhel rent richting de bal. Gabrhel passt de bal zonder na te denken. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos schiet op doel. Dytłow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biesik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krupiński komt het veld opgelopen. Jurzyc komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Tebart rent richting de bal. Tebart passt de bal zonder na te denken. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Putin is nu in balbezit. Putin schiet op doel. Dytłow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - Kolekcjonerzy Chwil 3:0

79e minuut.
Krupiński probeert naar een medespeler te passen. Balla is nu in balbezit. Cacoveanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cacoveanu krijgt een gele kaart. Balla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krupiński met een snel genomen vrije trap. Yeşne rent richting de bal. Yeşne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Frue trapt de bal weg. Twórczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Jurzyc de bal. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Biesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebart onderschept slim de pass. Tebart passt de bal zonder na te denken. Putin is nu in balbezit. Putin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Balla kopt de bal weg. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Finocchiaro. Finocchiaro krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Twórczyński kopt de bal weg. Tebart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebart speelt de bal door. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos schiet op doel. Dytłow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bakacze 34%, Kolekcjonerzy Chwil 66%.
KS Bakacze - Kolekcjonerzy Chwil 3:0