Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolekcjonerzy Chwil KS Bakacze
4222 Tactiek Nowa
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 54
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Biesik rent richting de bal. Twórczyński onderschept slim de pass. Twórczyński probeert naar een medespeler te passen. Putin is nu in balbezit. Putin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - KS Bakacze 0:1

6e minuut.
Finocchiaro passt de bal met de wreef. Yeşne is nu in balbezit. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne onderschept slim de pass. Yeşne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Katsikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsikas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finocchiaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeşne geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Balla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesik met een sublieme pass. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne rent richting de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ... Frue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Babski rent richting de bal. Kokkinopoulos onderschept slim de pass. Kokkinopoulos passt de bal met de wreef. Putin bereikt de bal nog maar net als eerste. Putin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Balla passt de bal met de wreef. Bell is nu in balbezit. Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşne geeft een lange en hoge pass. Sitniewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Finocchiaro is nu in balbezit. Finocchiaro passt de bal in één keer door. Yeşne rent richting de bal. Yeşne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolekcjonerzy Chwil - KS Bakacze 1:1

18e minuut.
Tebart rent richting de bal. Tebart geeft een lange en hoge pass. Babski heeft problemen om de bal te vangen. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - KS Bakacze 1:2

23e minuut.
Finocchiaro is nu in balbezit. Finocchiaro passt de bal in één keer door. Yeşne rent richting de bal. Yeşne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolekcjonerzy Chwil - KS Bakacze 2:2

31e minuut.
Biesik geeft een hoge lob. Sitniewski is nu in balbezit. Katsikas begaat een overtreding. Katsikas krijgt een gele kaart. Sitniewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Putin is nu in balbezit. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap. Kokkinopoulos probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube onderschept slim de pass. Grube geeft de bal voor. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Finocchiaro is nu in balbezit. Finocchiaro passt de bal met de wreef. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Frue maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - KS Bakacze 3:2

39e minuut.
Szmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos onderschept slim de pass. Kokkinopoulos met een sublieme pass. Putin is nu in balbezit. Putin schiet op doel. Dytłow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dytłow met een sublieme pass. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Twórczyński krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gabrhel passt de bal met de wreef. Kokkinopoulos rent richting de bal. Warszczyk begaat een overtreding. Warszczyk krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft de bal voor. Guerra verovert de bal door een tackle van achteren. Tebart rent richting de bal. Tebart geeft een lange en hoge pass. Dytłow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolekcjonerzy Chwil 59%, KS Bakacze 41%.
Kolekcjonerzy Chwil - KS Bakacze 3:2

52e minuut.
Sitniewski rent richting de bal. Cacoveanu onderschept slim de pass. Paredes speelt de bal door. Putin rent richting de bal. Putin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... Dytłow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolekcjonerzy Chwil - KS Bakacze 3:3

64e minuut.
Paredes met een sublieme pass. Tebart probeert naar een medespeler te passen. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - KS Bakacze 3:4

69e minuut.
Płocki passt de bal met de wreef. Daar is Finocchiaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finocchiaro speelt de bal door. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gabrhel heeft problemen om de bal te vangen. Gabrhel probeert naar een medespeler te passen. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... Dytłow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - KS Bakacze 3:5

76e minuut.
Brakoniecki komt het veld opgelopen. Krupiński komt het veld opgelopen. Jurzyc komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Szmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gabrhel de bal. Gabrhel passt de bal zonder na te denken. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński schiet op doel. Dytłow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolekcjonerzy Chwil 63%, KS Bakacze 37%.
Kolekcjonerzy Chwil - KS Bakacze 3:5