Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medyk Dębowa Annunaki Nibiru
523 Tactiek 2k22
42% Balbezit 58%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
37.7 gemiddelde waardering 49.9
matig Schieten solide
matig Passen goed
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Stawicki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Favstov. Stawicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Mendel komt bij de bal en schiet. Gdaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Annunaki Nibiru 0:1

32e minuut.
Paoletti passt de bal in één keer door. Harjuniemi rent richting de bal. Harjuniemi passt de bal zonder na te denken. Stawicki rent richting de bal. Stawicki schiet op doel. Gdaniec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quốc Việt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Annunaki Nibiru 0:2

37e minuut.
Mendel geeft een lange en hoge pass. Quốc Việt is nu in balbezit. Klungelig pakt Quốc Việt de bal. Quốc Việt haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cordeanu is nu in balbezit. Cordeanu geeft een hoge lob. Mendel kopt de bal weg. Stawicki rent richting de bal. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vámoš komt het veld opgelopen. Filozof komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medyk Dębowa 55%, Annunaki Nibiru 45%.
Medyk Dębowa - Annunaki Nibiru 0:2

49e minuut.
Mendel onderschept slim de pass. Mendel geeft de bal voor. Vámoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámoš schiet op doel. Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Annunaki Nibiru 0:3

57e minuut.
Cordeanu heeft problemen om de bal te vangen. Havrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrda passt de bal met de wreef. Rechciński is nu in balbezit. Rechciński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Czech onderschept slim de pass. Leu is nu in balbezit. Buhoiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buhoiu krijgt een gele kaart. Leu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grugiel met een snel genomen vrije trap. Filozof rent richting de bal. Filozof haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec bokst de bal weg. Daar is Kojzar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Việt is nu in balbezit. Quốc Việt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Annunaki Nibiru 0:4

60e minuut.
Chelli komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Czech passt de bal zonder na te denken. Favstov kan de bal niet met de borst controleren. Quốc Việt rent richting de bal. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vámoš rent richting de bal. Vámoš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grugiel passt de bal met de wreef. Harjuniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjuniemi passt de bal zonder na te denken. Vámoš geeft de bal voor. Quốc Việt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Annunaki Nibiru 0:5

79e minuut.
Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus geeft een hoge lob. Grugiel kopt de bal weg. Vámoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vámoš geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Chelli rent richting de bal. Chelli geeft een hoge lob. Vámoš is nu in balbezit. Vámoš haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Annunaki Nibiru 0:6

89e minuut.
Chelli rent richting de bal. Chelli passt de bal zonder na te denken. Harjuniemi is nu in balbezit. Klungelig pakt Vámoš de bal. Vámoš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vámoš is nu in balbezit. Vámoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - Annunaki Nibiru 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medyk Dębowa 57%, Annunaki Nibiru 43%.
Medyk Dębowa - Annunaki Nibiru 0:7