Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nagelsmannia TeHaCe Squad
test2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 21
uitmuntend Schieten waardeloos
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana rent richting de bal. Triana schiet op doel. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 1:0

3e minuut.
Triana rent richting de bal. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana is nu in balbezit. Triana draait met de bal, schiet en ... Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

5e minuut.
Środziński met een snelle inworp. Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko onderschept slim de pass. Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powieczko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Triana rent richting de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap. Kaźmierczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 2:0

8e minuut.
Powieczko passt de bal in één keer door. Triana is nu in balbezit. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 3:0

9e minuut.
Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

10e minuut.
Inworp. Rijo met de inworp. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 4:0

11e minuut.
Balbuena rent richting de bal. Balbuena passt de bal met de wreef. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 5:0

13e minuut.
Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Triana heeft problemen om de bal te vangen. Powieczko rent richting de bal. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rijo speelt de bal door. Powieczko heeft problemen om de bal te vangen. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 6:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chadli met een snelle inworp. Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Jaio Gabiola verovert de bal door een tackle van achteren. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 7:0

22e minuut.
Rijo met een sublieme pass. Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 8:0

24e minuut.
Bereau rent richting de bal. Bereau geeft een lange en hoge pass. Triana kopt de bal weg. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 9:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balbuena met een snelle inworp. Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Triana rent richting de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Balbuena passt de bal zonder na te denken. Powieczko rent richting de bal. Triana rent richting de bal. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Triana rent richting de bal. Triana schiet op doel. Stelmasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 10:0

31e minuut.
Balbuena is nu in balbezit. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Triana is nu in balbezit. Triana schiet op doel. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Balbuena heeft problemen om de bal te vangen. Balbuena geeft de bal voor. Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 11:0

33e minuut.
Myśliszewski is nu in balbezit. Balbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Triana rent richting de bal. Triana passt de bal met de wreef. Stelmasiak is nu in balbezit. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 12:0

35e minuut.
Triana rent richting de bal. Triana probeert naar een medespeler te passen. Powieczko rent richting de bal. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 13:0

37e minuut.
Jaio Gabiola passt de bal in één keer door. Rijo speelt de bal door. Powieczko rent richting de bal. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 14:0

38e minuut.
Rijo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Powieczko de bal. Powieczko passt de bal zonder na te denken. Triana rent richting de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jaio Gabiola probeert de bal aan de voet te houden. Kiciuś rent richting de bal. Jaio Gabiola onderschept slim de pass. Jaio Gabiola geeft een lange en hoge pass. Triana maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola speelt de bal door. Klungelig pakt Triana de bal. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 16%, TeHaCe Squad 84%.
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 14:0

50e minuut.
Daar is Grzonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzonkowski geeft de bal voor. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 15:0

54e minuut.
Balbuena kopt de bal weg. Daar is Junik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena schiet op doel. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 16:0

56e minuut.
Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola speelt de bal door. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Jaio Gabiola speelt de bal door. Triana rent richting de bal. Triana met een sublieme pass. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Powieczko probeert de bal met de borst te controleren. Powieczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Molęda kopt de bal weg. Congedo rent richting de bal. Congedo geeft een lange en hoge pass. Powieczko rent richting de bal. Powieczko schiet op doel. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Jaio Gabiola met een sublieme pass. Daar is Balbuena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbuena passt de bal in één keer door. Daar is Triana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana draait met de bal, schiet en ... Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Powieczko rent richting de bal. Powieczko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 17:0

67e minuut.
Doeltrap. Kaźmierczyk met een harde bal richting middenveld. Balbuena kopt de bal weg. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Dobras met een harde bal richting middenveld. Chadli kopt de bal weg. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Triana is nu in balbezit. Paal! Triana is nu in balbezit. Triana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 18:0

70e minuut.
Powieczko rent richting de bal. Powieczko probeert naar een medespeler te passen. Rijo is nu in balbezit. Rijo geeft de bal voor. Triana krijgt zijn hoofd ertegen. Dobras bokst de bal weg. Triana rent richting de bal. Triana schiet op doel. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kaźmierczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 19:0

72e minuut.
Powieczko is nu in balbezit. Triana heeft problemen om de bal te vangen. Powieczko rent richting de bal. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ... Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Pustelnik rent richting de bal. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola passt de bal zonder na te denken. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 20:0

80e minuut.
Jaio Gabiola rent richting de bal. Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Triana springt en kopt de bal. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 21:0

81e minuut.
Balbuena rent richting de bal. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana schiet op doel. Dobras bokst de bal weg. Kaźmierczyk heeft problemen om de bal te vangen. Powieczko rent richting de bal. Powieczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 22:0

84e minuut.
Balbuena geeft een lange en hoge pass. Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana is nu in balbezit. Triana haalt uit met een fantastische trap. Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 23:0

84e minuut.
Daar is Molęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiciuś rent richting de bal. Powieczko onderschept slim de pass. Powieczko schiet op doel. Stelmasiak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola passt de bal zonder na te denken. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 24:0

87e minuut.
Rijo passt de bal zonder na te denken. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana passt de bal zonder na te denken. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 25:0

88e minuut.
Środziński geeft een hoge lob. Rijo rent richting de bal. Rijo geeft de bal voor. Triana is nu in balbezit. Triana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 26:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 12%, TeHaCe Squad 88%.
FC Nagelsmannia - TeHaCe Squad 26:0