Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeHaCe Squad FC Nagelsmannia
Normal Tactiek klosetoni
34% Balbezit 66%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 49.2
waardeloos Schieten uitmuntend
matig Passen solide
hopeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Bencsik is nu in balbezit. Bencsik geeft een hoge lob. Triana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Powieczko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft een hoge lob. Jaio Gabiola rent richting de bal. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Congedo passt de bal met de wreef. Balbuena met een sublieme pass. Daar is Triana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana draait met de bal, schiet en ... Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:1

5e minuut.
Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko speelt de bal door. Triana rent richting de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:2

7e minuut.
Congedo met een sublieme pass. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena speelt de bal door. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:3

8e minuut.
Bereau is nu in balbezit. Bereau probeert naar een medespeler te passen. Bencsik met een sublieme pass. Triana rent richting de bal. Triana schiet op doel. Dobras bokst de bal weg.

11e minuut.
Bencsik kopt de bal weg. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Bencsik speelt de bal door. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana is nu in balbezit. Triana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:4

15e minuut.
Molęda rent richting de bal. Congedo onderschept slim de pass. Congedo passt de bal met de wreef. Triana is nu in balbezit. Triana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:5

16e minuut.
Myszkowski met een sublieme pass. Molęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko onderschept slim de pass. Triana is nu in balbezit. Triana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:6

19e minuut.
Congedo verovert de bal door een tackle van achteren. Congedo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaźmierczyk de bal. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Powieczko rent richting de bal. Powieczko passt de bal met de wreef. Triana heeft problemen om de bal te vangen. Triana schiet op doel. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:7

22e minuut.
Środziński controleert de bal met de borst. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:8

22e minuut.
Myszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Myśliszewski de bal. Triana is nu in balbezit. Triana haalt uit met een fantastische trap. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Chadli rent richting de bal. Chadli passt de bal met de wreef. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola geeft een lange en hoge pass. Triana springt en kopt de bal. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Bereau onderschept slim de pass. Bereau speelt de bal door. Powieczko is nu in balbezit. Triana rent richting de bal. Triana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bencsik kopt de bal weg. Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Congedo met een sublieme pass. Triana heeft problemen om de bal te vangen. Triana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:9

35e minuut.
Congedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congedo met een sublieme pass. Jaio Gabiola rent richting de bal. Jaio Gabiola geeft een hoge lob. Powieczko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zacharski is nu in balbezit. Jaio Gabiola onderschept slim de pass. Jaio Gabiola speelt de bal door. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Balbuena is nu in balbezit. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola geeft een hoge lob. Triana rent richting de bal. Triana schiet op doel. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Jaio Gabiola rent richting de bal. Jaio Gabiola geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe Squad 93%, FC Nagelsmannia 7%.
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:9

49e minuut.
Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Congedo verovert de bal door een tackle van achteren. Congedo probeert naar een medespeler te passen. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Klungelig pakt Chadli de bal. Congedo rent richting de bal. Molęda speelt de bal door. Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powieczko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jaio Gabiola geeft de bal voor. Kiciuś heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaio Gabiola neemt de hoekschop. Triana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Congedo verovert de bal door een tackle van achteren. Congedo met een sublieme pass. Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaio Gabiola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bereau geeft een hoge lob. Congedo is nu in balbezit. Congedo met een sublieme pass. Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powieczko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Balbuena geeft de bal voor. Daar is Powieczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Środziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko onderschept slim de pass. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:10

65e minuut.
Środziński is nu in balbezit. Powieczko onderschept slim de pass. Powieczko passt de bal in één keer door. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:11

69e minuut.
Powieczko heeft problemen om de bal te vangen. Powieczko passt de bal met de wreef. Triana is nu in balbezit. Powieczko rent richting de bal. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Kiciuś de bal. Jaio Gabiola probeert naar een medespeler te passen. Bencsik rent richting de bal. Powieczko rent richting de bal. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:12

84e minuut.
Kaźmierczyk rent richting de bal. Powieczko onderschept slim de pass. Triana is nu in balbezit. Triana schiet op doel. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:13

86e minuut.
Molęda is nu in balbezit. Molęda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stelmasiak de bal. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Congedo rent richting de bal. Congedo probeert naar een medespeler te passen. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ... Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Congedo is nu in balbezit. Congedo speelt de bal door. Powieczko rent richting de bal. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kiciuś rent richting de bal. Congedo is nu in balbezit. Congedo passt de bal met de wreef. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe Squad 84%, FC Nagelsmannia 16%.
TeHaCe Squad - FC Nagelsmannia 0:13