Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aBiGshot SV Bayern Monachium
Attack Tactiek Moja Taktyka 2
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
48.7 gemiddelde waardering 51.6
solid Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Lezaun probeert naar een medespeler te passen. Andrès rent richting de bal. Szeja rent richting de bal. Szeja geeft een hoge lob. Sarra krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Öncel de bal. Sarra onderschept slim de pass. Sarra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malík is nu in balbezit. Malík draait met de bal, schiet en ... Szalus kan de bal niet met de borst controleren. Gaboto onderschept slim de pass. Gaboto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szalus kopt de bal weg. Klungelig pakt Lezaun de bal. Öncel met een sublieme pass. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel. David bokst de bal weg.

11e minuut.
Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski rent richting de bal. Ciszewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Sârbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uğurluel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - SV Bayern Monachium 0:1

13e minuut.
Országh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szeja. Országh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gumiela rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - SV Bayern Monachium 0:2

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sarra stond buitenspel. Mularski neemt vlug de vrije trap. Comuna kopt de bal weg. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - SV Bayern Monachium 0:3

22e minuut.
Malík met een sublieme pass. Luliński heeft problemen om de bal te vangen. Nummila is nu in balbezit. Luliński onderschept slim de pass. Luliński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Öncel passt de bal zonder na te denken. Comuna is nu in balbezit. Gumiela is nu in balbezit. Uğurluel onderschept slim de pass. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szeja rent richting de bal. Szeja met een sublieme pass. Owen is nu in balbezit. Owen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - SV Bayern Monachium 1:3

31e minuut.
Uğurluel is nu in balbezit. Gumiela verovert de bal door een tackle van achteren. Gumiela speelt de bal door. Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel geeft een lange en hoge pass. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Comuna rent richting de bal. Comuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - SV Bayern Monachium 1:4

33e minuut.
Nummila is nu in balbezit. Nummila geeft een lange en hoge pass. Uğurluel kopt de bal weg. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ciszewski met een sublieme pass. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna geeft de bal voor. Uğurluel krijgt zijn hoofd ertegen. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna speelt de bal door. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - SV Bayern Monachium 1:5

45e minuut.
Klungelig pakt Luliński de bal. Nummila bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummila geeft een hoge lob. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 55%, SV Bayern Monachium 45%.
aBiGshot - SV Bayern Monachium 1:5

50e minuut.
Gaboto passt de bal met de wreef. Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja met een sublieme pass. Owen rent richting de bal. Owen draait met de bal, schiet en ... Naan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Comuna passt de bal in één keer door. Országh bereikt de bal nog maar net als eerste. Országh met een sublieme pass. Comuna is nu in balbezit. Comuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Paras komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Urazliev verovert de bal door een tackle van achteren. Malík verovert de bal door een tackle van achteren. Malík met een sublieme pass. Owen rent richting de bal. Owen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Országh probeert naar een medespeler te passen. Comuna is nu in balbezit. Comuna passt de bal met de wreef. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cela komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Daar is Uğurluel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna passt de bal zonder na te denken. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 48%, SV Bayern Monachium 52%.
aBiGshot - SV Bayern Monachium 1:5