Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolekcjonerzy Chwil SV Bayern Monachium
4222 Tactiek Moja Taktyka 2
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.4 gemiddelde waardering 51.9
solid Schieten solid
solid Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Nummila passt de bal zonder na te denken. Comuna rent richting de bal. Comuna passt de bal met de wreef. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... Dytłow bokst de bal weg.

3e minuut.
Szalus is nu in balbezit. Szmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szalus krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Klungelig pakt Mularski de bal. Yeşne onderschept slim de pass. Urazliev is nu in balbezit. Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - SV Bayern Monachium 1:0

7e minuut.
Yeşne rent richting de bal. Mularski verovert de bal door een tackle van achteren. Mularski geeft de bal voor. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... Dytłow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Comuna is nu in balbezit. Comuna passt de bal zonder na te denken. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kolekcjonerzy Chwil - SV Bayern Monachium 1:1

11e minuut.
Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel passt de bal zonder na te denken. Szalus probeert naar een medespeler te passen. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Balla kopt de bal weg. Klungelig pakt Nummila de bal. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne passt de bal in één keer door. Warszczyk geeft een hoge lob. Naan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mularski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularski geeft de bal voor. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Dytłow maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - SV Bayern Monachium 1:2

18e minuut.
Yeşne is nu in balbezit. Klungelig pakt Yeşne de bal. Öncel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yeşne raakt geblesseerd tijdens het duel. Warszczyk wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Basili geeft een lange en hoge pass. Mularski kopt de bal weg. Warszczyk met een sublieme pass. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolekcjonerzy Chwil 55%, SV Bayern Monachium 45%.
Kolekcjonerzy Chwil - SV Bayern Monachium 1:2

54e minuut.
Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski geeft een lange en hoge pass. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kolekcjonerzy Chwil - SV Bayern Monachium 1:3

55e minuut.
Płocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna verovert de bal door een tackle van achteren. Comuna met een sublieme pass. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Babski verovert de bal door een tackle van achteren. Babski passt de bal met de wreef. Mularski rent richting de bal. Yeşne verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Guerra rent richting de bal. Uğurluel onderschept slim de pass. Uğurluel met een sublieme pass. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurzyc komt het veld opgelopen. Brakoniecki komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Krupiński komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cela komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Guerra geeft een lange en hoge pass. Krupiński kopt de bal weg. Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel geeft de bal voor. Comuna krijgt zijn hoofd ertegen. Dytłow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolekcjonerzy Chwil 52%, SV Bayern Monachium 48%.
Kolekcjonerzy Chwil - SV Bayern Monachium 1:3