Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Bayern Monachium Kolekcjonerzy Chwil
Moja Taktyka 2 Tactiek 4222
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
19 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 50.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Warszczyk geeft een lange en hoge pass. Sitniewski heeft problemen om de bal te vangen. Mularski rent richting de bal. Sitniewski onderschept slim de pass. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Szalus is nu in balbezit. Warszczyk begaat een overtreding. Szalus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Öncel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Uğurluel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Andrès kopt de bal weg. Comuna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guerra de bal. Uğurluel verovert de bal door een tackle van achteren. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap. Dytłow bokst de bal weg.

24e minuut.
Mularski probeert de bal aan de voet te houden. Biesik rent richting de bal. Biesik passt de bal met de wreef. Warszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Płocki probeert naar een medespeler te passen. Országh probeert de bal aan de voet te houden. Öncel geeft een hoge lob. Uğurluel krijgt zijn hoofd ertegen. Dytłow werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Płocki geeft een lange en hoge pass. Mularski rent richting de bal. Sitniewski onderschept slim de pass. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Naan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Uğurluel rent richting de bal. Babski begaat een overtreding. Uğurluel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szalus met een snel genomen vrije trap. Uğurluel springt en kopt de bal. Dytłow bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Bayern Monachium 59%, Kolekcjonerzy Chwil 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Bayern Monachium - Kolekcjonerzy Chwil 0:0

49e minuut.
Urazliev verovert de bal door een tackle van achteren. Na een snelle pass probeert Yeşne de bal onder controle te krijgen. Finocchiaro probeert naar een medespeler te passen. Yeşne rent richting de bal. Yeşne schiet op doel. Naan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Sitniewski heeft problemen om de bal te vangen. Öncel is nu in balbezit. Öncel geeft een hoge lob. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dytłow trapt de bal weg van het doel. Szalus rent richting de bal. Szalus met een sublieme pass. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Szalus passt de bal zonder na te denken. Comuna is nu in balbezit. Comuna passt de bal in één keer door. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - Kolekcjonerzy Chwil 1:0

61e minuut.
Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszczyk rent richting de bal. Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Yeşne bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. Naan bokst de bal weg. Sitniewski is nu in balbezit. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Bayern Monachium - Kolekcjonerzy Chwil 1:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finocchiaro met de inworp. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne geeft de bal voor. Sitniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - Kolekcjonerzy Chwil 1:2

65e minuut.
Szmidt passt de bal in één keer door. Országh is nu in balbezit. Országh speelt de bal door. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brakoniecki komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel passt de bal in één keer door. Comuna speelt de bal door. Uğurluel rent richting de bal. Uğurluel schiet op doel. De bal raakt de paal. Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Dytłow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Öncel bereikt de bal nog maar net als eerste. Öncel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Bayern Monachium - Kolekcjonerzy Chwil 2:2

74e minuut.
Jurzyc komt het veld opgelopen. Szwarczewski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Öncel passt de bal met de wreef. Szalus rent richting de bal. Szwarczewski begaat een overtreding. Szwarczewski krijgt een gele kaart. Szalus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciszewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Szalus met de inworp. Öncel probeert naar een medespeler te passen. Uğurluel is nu in balbezit. Uğurluel schiet op doel. Babski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel geeft een hoge lob. Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Bayern Monachium - Kolekcjonerzy Chwil 3:2

83e minuut.
Daar is Öncel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warszczyk rent richting de bal. Warszczyk geeft een lange en hoge pass. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Szalus verovert de bal door een tackle van achteren. Krupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krupiński speelt de bal door. Yeşne is nu in balbezit. Yeşne schiet op doel. Naan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Finocchiaro neemt de hoekschop. Brakoniecki krijgt zijn hoofd ertegen. Naan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Bayern Monachium - Kolekcjonerzy Chwil 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Bayern Monachium 51%, Kolekcjonerzy Chwil 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Bayern Monachium - Kolekcjonerzy Chwil 3:3