Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nagelsmannia Annunaki Nibiru
klosetoni Tactiek 2k22
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 50.7
formidable Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Klungelig pakt Leu de bal. Powieczko rent richting de bal. Leu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Chelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grugiel kopt de bal weg. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Triana krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola passt de bal in één keer door. Powieczko rent richting de bal. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kukrika de bal onder controle te krijgen. Fernández Carbajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Balbuena rent richting de bal. Balbuena passt de bal in één keer door. Powieczko is nu in balbezit. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ... Fernández Carbajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - Annunaki Nibiru 1:0

23e minuut.
Congedo passt de bal in één keer door. Daar is Jaio Gabiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaio Gabiola passt de bal zonder na te denken. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Balbuena rent richting de bal. Balbuena geeft de bal voor. Klungelig pakt Chelli de bal. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pustelnik met een sublieme pass. Balbuena heeft problemen om de bal te vangen. Balbuena passt de bal zonder na te denken. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - Annunaki Nibiru 2:0

31e minuut.
Daar is Tulus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Triana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grugiel. Grugiel krijgt een gele kaart. Triana raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jaio Gabiola neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Grugiel verovert de bal door een tackle van achteren. Grugiel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balbuena met een snelle inworp. Bencsik probeert naar een medespeler te passen. Paal!

33e minuut.
Bencsik passt de bal met de wreef. Jaio Gabiola is nu in balbezit. Jaio Gabiola met een sublieme pass. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Triana kopt de bal weg. Kukrika geeft een lange en hoge pass. Paoletti kopt de bal weg. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki schiet op doel. Åkre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Balbuena met een snelle inworp. Bencsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencsik speelt de bal door. Triana rent richting de bal. Triana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 31%, Annunaki Nibiru 69%.
FC Nagelsmannia - Annunaki Nibiru 2:0

46e minuut.
Filozof komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cordeanu heeft problemen om de bal te vangen. Kukrika geeft een lange en hoge pass. Stawicki is nu in balbezit. Quốc Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Việt draait met de bal, schiet en ... Åkre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balbuena met een snelle inworp. Bencsik met een sublieme pass. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Stawicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Quốc Việt de bal. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - Annunaki Nibiru 2:1

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vámoš komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Chelli is nu in balbezit. Bencsik onderschept slim de pass. Bencsik speelt de bal door. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko draait met de bal, schiet en ... Fernández Carbajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - Annunaki Nibiru 3:1

63e minuut.
Bereau probeert naar een medespeler te passen. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft een hoge lob. Klungelig pakt Powieczko de bal. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Grugiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balbuena geeft een lange en hoge pass. Powieczko springt en kopt de bal. Fernández Carbajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Harjuniemi is nu in balbezit. Bereau verovert de bal door een tackle van achteren. Bereau geeft een hoge lob. Grugiel is nu in balbezit. Grugiel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordeanu probeert naar een medespeler te passen. Bencsik is nu in balbezit. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Chadli speelt de bal door. Jaio Gabiola heeft problemen om de bal te vangen. Jaio Gabiola passt de bal met de wreef. Powieczko rent richting de bal. Powieczko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana passt de bal zonder na te denken. Powieczko is nu in balbezit. Powieczko schiet op doel. Fernández Carbajo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chelli met een sublieme pass. Harjuniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Harjuniemi met een sublieme pass. Chelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chelli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tulus kan de bal niet met de borst controleren. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tulus krijgt een gele kaart. Triana raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaio Gabiola met een snel genomen vrije trap. Powieczko springt en kopt de bal. Fernández Carbajo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 39%, Annunaki Nibiru 61%.
FC Nagelsmannia - Annunaki Nibiru 3:1