Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeHaCe Squad Medyk Dębowa
Normal Tactiek 523
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 40.7
waardeloos Schieten goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


7e minuut.
Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciuś geeft een lange en hoge pass. Molęda kopt de bal weg. Klungelig pakt Nagi de bal. Czech geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Myśliszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Havrda de bal. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Havrda rent richting de bal. Havrda draait met de bal, schiet en ... Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Czech speelt de bal door. Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Czech moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Czech schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kiciuś wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

17e minuut.
Klungelig pakt Havrda de bal. Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrda onderschept slim de pass. Havrda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Medyk Dębowa 0:1

22e minuut.
Dobras met een harde bal richting middenveld. Duschl is nu in balbezit. Duschl passt de bal met de wreef. Chlastawa heeft problemen om de bal te vangen. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Nagi speelt de bal door. Regazzini probeert naar een medespeler te passen. Chlastawa heeft problemen om de bal te vangen. Chlastawa schiet op doel. Kaźmierczyk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Nagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagi speelt de bal door. Havrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa schiet op doel. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Havrda rent richting de bal. Havrda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Medyk Dębowa 0:2

28e minuut.
Środziński rent richting de bal. Bagietas onderschept slim de pass. Nagi geeft een hoge lob. Chlastawa krijgt zijn hoofd ertegen. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chlastawa draait met de bal, schiet en ... Stelmasiak probeert de bal aan de voet te houden. Havrda rent richting de bal. Havrda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Medyk Dębowa 0:3

38e minuut.
Myśliszewski rent richting de bal. Regazzini onderschept slim de pass. Regazzini probeert naar een medespeler te passen. Havrda is nu in balbezit. Havrda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Nagi passt de bal zonder na te denken. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Junik is nu in balbezit. Havrda rent richting de bal. Havrda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Regazzini kopt de bal weg. Havrda heeft problemen om de bal te vangen. Stelmasiak rent richting de bal. Havrda verovert de bal door een tackle van achteren. Havrda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Favstov geeft de bal voor. Junik kopt de bal weg. Kaźmierczyk heeft problemen om de bal te vangen. Havrda is nu in balbezit. Havrda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regazzini onderschept slim de pass. Regazzini probeert naar een medespeler te passen. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe Squad 83%, Medyk Dębowa 17%.
TeHaCe Squad - Medyk Dębowa 0:3

51e minuut.
Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa passt de bal zonder na te denken. Havrda bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nagi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Havrda heeft problemen om de bal te vangen. Kiciuś rent richting de bal. Havrda onderschept slim de pass. Havrda haalt uit met een fantastische trap. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Medyk Dębowa 0:4

66e minuut.
Favstov rent richting de bal. Favstov passt de bal zonder na te denken. Regazzini speelt de bal door. Havrda is nu in balbezit. Havrda schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Bagietas geeft een hoge lob. Daar is Kaźmierczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa haalt uit met een fantastische trap. Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Medyk Dębowa 0:5

76e minuut.
Kojzar rent richting de bal. Molęda verovert de bal door een tackle van achteren. Molęda speelt de bal door. Myszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa passt de bal in één keer door. Havrda rent richting de bal. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - Medyk Dębowa 0:6

85e minuut.
Klungelig pakt Kiciuś de bal. Havrda onderschept slim de pass. Havrda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chlastawa de bal. Chlastawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe Squad 87%, Medyk Dębowa 13%.
TeHaCe Squad - Medyk Dębowa 0:6