Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medyk Dębowa TeHaCe Squad
523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
37 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 20.7
redelijk Schieten waardeloos
redelijk Passen matig
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Chlastawa kan de bal niet met de borst controleren. Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myśliszewski passt de bal zonder na te denken. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Favstov geeft een lange en hoge pass. Czech probeert naar een medespeler te passen. Havrda is nu in balbezit. Havrda haalt uit met een fantastische trap. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - TeHaCe Squad 1:0

15e minuut.
Havrda is nu in balbezit. Havrda passt de bal met de wreef. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa schiet op doel. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - TeHaCe Squad 2:0

17e minuut.
Favstov is nu in balbezit. Favstov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Junik de bal. Duschl verovert de bal door een tackle van achteren. Duschl geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Regazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Regazzini passt de bal zonder na te denken. Havrda rent richting de bal. Havrda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Myśliszewski is nu in balbezit. Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Buhoiu geeft de bal voor. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhoiu speelt de bal door. Klungelig pakt Havrda de bal. Czech is nu in balbezit. Czech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kiciuś is nu in balbezit. Czech verovert de bal door een tackle van achteren. Czech probeert naar een medespeler te passen. Duschl is nu in balbezit. Duschl geeft een hoge lob. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech met een sublieme pass. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Myśliszewski probeert de bal aan de voet te houden. Kiciuś kopt de bal weg. Regazzini met een sublieme pass. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medyk Dębowa 18%, TeHaCe Squad 82%.
Medyk Dębowa - TeHaCe Squad 2:0

49e minuut.
Favstov kopt de bal weg. Czech probeert naar een medespeler te passen. Stelmasiak heeft problemen om de bal te vangen. Havrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrda draait met de bal, schiet en ... Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Klungelig pakt Myśliszewski de bal. Buhoiu rent richting de bal. Buhoiu met een sublieme pass. Havrda is nu in balbezit. Havrda schiet op doel. Dobras bokst de bal weg.

53e minuut.
Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Junik rent richting de bal. Buhoiu onderschept slim de pass. Buhoiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaźmierczyk de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Regazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Regazzini passt de bal zonder na te denken. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... Stelmasiak probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zacharski rent richting de bal. Regazzini geeft de bal voor. Klungelig pakt Havrda de bal. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kaźmierczyk geeft een hoge lob. Molęda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buhoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Czech is nu in balbezit. Czech geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Havrda is nu in balbezit. Havrda schiet op doel. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - TeHaCe Squad 3:0

67e minuut.
Duschl passt de bal in één keer door. Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. Favstov speelt de bal door. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - TeHaCe Squad 4:0

68e minuut.
Daar is Kiciuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regazzini rent richting de bal. Regazzini passt de bal met de wreef. Havrda rent richting de bal. Havrda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Czech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czech probeert naar een medespeler te passen. Havrda rent richting de bal. Havrda draait met de bal, schiet en ... Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Czech is nu in balbezit. Czech geeft een hoge lob. Klungelig pakt Junik de bal. Chlastawa onderschept slim de pass. Chlastawa schiet op doel. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Stelmasiak is nu in balbezit. Stelmasiak geeft een lange en hoge pass. Duschl geeft een hoge lob. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kiciuś rent richting de bal. Oltacı is nu in balbezit. Oltacı geeft de bal voor. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - TeHaCe Squad 5:0

86e minuut.
Favstov rent richting de bal. Buhoiu rent richting de bal. Favstov speelt de bal door. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa schiet op doel. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Buhoiu passt de bal met de wreef. Favstov geeft een hoge lob. Havrda maakt een snoekduik en kopt de bal. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Regazzini rent richting de bal. Regazzini geeft een lange en hoge pass. Havrda rent richting de bal. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - TeHaCe Squad 6:0

90e minuut.
Havrda passt de bal zonder na te denken. Chlastawa is nu in balbezit. Molęda is nu in balbezit. Chlastawa verovert de bal door een tackle van achteren. Chlastawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medyk Dębowa 15%, TeHaCe Squad 85%.
Medyk Dębowa - TeHaCe Squad 6:0