Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aBiGshot KS Bakacze
Attack Tactiek Nowa
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 53.3
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Sârbu met een sublieme pass. Tebart speelt de bal door. Kokkinopoulos speelt de bal door. Putin bereikt de bal nog maar net als eerste. Putin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cacoveanu met de inworp. Gabrhel heeft problemen om de bal te vangen. Gabrhel geeft een lange en hoge pass. Putin is nu in balbezit. Putin draait met de bal, schiet en ... David bokst de bal weg.

14e minuut.
Putin rent richting de bal. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tebart de bal. Tebart geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Putin is nu in balbezit. Putin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - KS Bakacze 0:1

17e minuut.
Bedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell rent richting de bal. Bell geeft een lange en hoge pass. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Putin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kraś komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Buitenspel voor Owen. Goede buitenspelval van de verdediging. Katsikas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gabrhel kopt de bal weg. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Gumiela heeft problemen om de bal te vangen. Richter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - KS Bakacze 0:2

27e minuut.
Owen heeft problemen om de bal te vangen. Katsikas rent richting de bal. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Bedia is nu in balbezit. Bedia haalt uit met een fantastische trap. Frue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - KS Bakacze 1:2

30e minuut.
Owen rent richting de bal. Cacoveanu onderschept slim de pass. Cacoveanu geeft een hoge lob. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński speelt de bal door. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos schiet op doel. Gumiela probeert de bal aan de voet te houden. David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lezaun is nu in balbezit. Lezaun passt de bal in één keer door. Grube bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedia verovert de bal door een tackle van achteren. Bedia draait met de bal, schiet en ... Frue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Owen rent richting de bal. Owen schiet op doel. Frue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Cacoveanu onderschept slim de pass. Daar is Gabrhel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrhel speelt de bal door. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Paredes passt de bal in één keer door. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Gabrhel met een sublieme pass. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... Paal! David bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Daar is Sârbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebart is nu in balbezit. Tebart probeert naar een medespeler te passen. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube speelt de bal door. Tebart rent richting de bal. Tebart geeft de bal voor. Kokkinopoulos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Płatosz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paredes. Płatosz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaboto met een snel genomen vrije trap. Owen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 67%, KS Bakacze 33%.
aBiGshot - KS Bakacze 1:2

49e minuut.
Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński passt de bal met de wreef. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - KS Bakacze 1:3

51e minuut.
Klungelig pakt Lezaun de bal. Twórczyński onderschept slim de pass. Twórczyński probeert naar een medespeler te passen. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos schiet op doel. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes met een sublieme pass. Sârbu is nu in balbezit. Tebart onderschept slim de pass. Tebart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kraś is nu in balbezit. Kraś haalt uit met een fantastische trap. Gumiela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gabrhel neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kraś rent richting de bal. Kraś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - KS Bakacze 1:4

69e minuut.
Inworp. Gyenge komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Grube geeft een hoge lob. Kraś kopt de bal weg. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos schiet op doel. David werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sârbu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tebart met een sublieme pass. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kraś rent richting de bal. Kraś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 68%, KS Bakacze 32%.
aBiGshot - KS Bakacze 1:4