Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Bakacze aBiGshot
Nowa Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 48.8
zeer goed Schieten goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Lezaun passt de bal zonder na te denken. Tebart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebart passt de bal met de wreef. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cacoveanu passt de bal zonder na te denken. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński passt de bal zonder na te denken. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos schiet op doel. David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Sârbu de bal. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś haalt uit met een fantastische trap. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Gabrhel met de inworp. Paredes is nu in balbezit. Gyenge schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gyenge naar de kleedkamers voor een vroege douche. Paredes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paredes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Lezaun onderschept slim de pass. Twórczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Twórczyński passt de bal met de wreef. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gabrhel passt de bal in één keer door. Paredes met een sublieme pass. Kraś heeft problemen om de bal te vangen. Kraś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - aBiGshot 1:0

20e minuut.
Tebart passt de bal in één keer door. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gumiela de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - aBiGshot 2:0

22e minuut.
Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś passt de bal zonder na te denken. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Grube geeft een lange en hoge pass. Richter heeft problemen om de bal te vangen. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kokkinopoulos rent richting de bal. Twórczyński is nu in balbezit. Richter begaat een overtreding. Twórczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kokkinopoulos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Grube onderschept slim de pass. Grube passt de bal zonder na te denken. Tebart probeert naar een medespeler te passen. Kraś rent richting de bal. Kraś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lezaun is nu in balbezit. Twórczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Twórczyński probeert naar een medespeler te passen. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Gabrhel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tebart de bal. Tebart met een sublieme pass. Kraś is nu in balbezit. Kraś schiet op doel. David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - aBiGshot 3:0

39e minuut.
Gabrhel is nu in balbezit. Gabrhel passt de bal zonder na te denken. Paredes met een sublieme pass. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos schiet op doel. David kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Katsikas onderschept slim de pass. Katsikas geeft de bal voor. Tebart probeert naar een medespeler te passen. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bakacze 20%, aBiGshot 80%.
KS Bakacze - aBiGshot 3:0

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tebart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paredes met een sublieme pass. Twórczyński geeft de bal voor. Kokkinopoulos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - aBiGshot 4:0

53e minuut.
Daar is Kokkinopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokkinopoulos passt de bal met de wreef. Gumiela verovert de bal door een tackle van achteren. Kraś rent richting de bal. Kraś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Malík komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paras komt het veld opgelopen. Tebart met de inworp. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Malík met een snelle inworp. Bell is nu in balbezit. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen geeft een lange en hoge pass. Frue verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Gumiela passt de bal met de wreef. Malík is nu in balbezit. Bell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bell krijgt een gele kaart. Malík is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Luliński kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Grube zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tebart is nu in balbezit. Tebart geeft een hoge lob. Kokkinopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - aBiGshot 5:0

77e minuut.
Kraś passt de bal zonder na te denken. Paredes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kokkinopoulos de bal. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Grube geeft de bal voor. Klungelig pakt Kraś de bal. Gaboto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraś raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Twórczyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
David met een sublieme pass. Paredes kopt de bal weg. Richter met een sublieme pass. Klungelig pakt Paras de bal. Paras geeft de bal voor. Frue probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Twórczyński met een sublieme pass. Tebart is nu in balbezit. Tebart passt de bal in één keer door. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gaboto speelt de bal door. Luliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Luliński passt de bal met de wreef. Owen is nu in balbezit. Owen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bakacze 31%, aBiGshot 69%.
KS Bakacze - aBiGshot 5:0