Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.183 [del]
  • Stadion: AUDI Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 7421
FC Nagelsmannia Kolekcjonerzy Chwil
test2 Tactiek 4222
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.4 gemiddelde waardering 51.4
excellent Schieten solid
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


29e minuut.
Chadli onderschept slim de pass. Chadli geeft een hoge lob. Triana kopt de bal weg. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Rijo rent richting de bal. Rijo geeft de bal voor. Balbuena kopt de bal weg. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - Kolekcjonerzy Chwil 1:0

39e minuut.
Rijo verovert de bal door een tackle van achteren. Rijo met een sublieme pass. Balbuena speelt de bal door. Triana is nu in balbezit. Triana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 38%, Kolekcjonerzy Chwil 62%.
FC Nagelsmannia - Kolekcjonerzy Chwil 1:0

49e minuut.
Finocchiaro is nu in balbezit. Rijo verovert de bal door een tackle van achteren. Rijo geeft een lange en hoge pass. Triana is nu in balbezit. Triana schiet op doel. Dytłow kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Rijo geeft de bal voor. Finocchiaro rent richting de bal. Jaio Gabiola begaat een overtreding. Jaio Gabiola krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Rijo is nu in balbezit. Rijo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guerra de bal. Powieczko rent richting de bal. Powieczko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Congedo rent richting de bal. Congedo speelt de bal door. Rijo is nu in balbezit. Powieczko rent richting de bal. Powieczko schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Balbuena rent richting de bal. Balbuena passt de bal in één keer door. Triana rent richting de bal. Triana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - Kolekcjonerzy Chwil 2:0

69e minuut.
Inworp. Biesik komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Szmidt passt de bal met de wreef. Bereau rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeşne. Yeşne krijgt een gele kaart. Bereau is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brakoniecki komt het veld opgelopen. Jurzyc komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Triana met een sublieme pass. Babski onderschept slim de pass. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel. Guerra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dytłow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Rijo kopt de bal weg. Klungelig pakt Powieczko de bal. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko verovert de bal door een tackle van achteren. Powieczko haalt uit met een fantastische trap. Dytłow bokst de bal weg.

83e minuut.
Pustelnik onderschept slim de pass. Balbuena met een sublieme pass. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana haalt uit met een fantastische trap. Dytłow werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nagelsmannia - Kolekcjonerzy Chwil 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nagelsmannia 28%, Kolekcjonerzy Chwil 72%.
FC Nagelsmannia - Kolekcjonerzy Chwil 3:0