Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Bakacze TeHaCe Squad
Nowa Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 21.3
very good Schieten unsatisfactory
very good Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gabrhel rent richting de bal. Gabrhel geeft de bal voor. Klungelig pakt Kraś de bal. Kraś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kaźmierczyk met een harde bal richting middenveld. Paredes kopt de bal weg. Kokkinopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Kaźmierczyk de bal. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński passt de bal zonder na te denken. Kraś is nu in balbezit. Kraś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 2:0

12e minuut.
Tebart probeert naar een medespeler te passen. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. Dobras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kaźmierczyk probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Myśliszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński onderschept slim de pass. Twórczyński probeert naar een medespeler te passen. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 3:0

16e minuut.
Dobras probeert naar een medespeler te passen. Paredes kopt de bal weg. Daar is Kokkinopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Kokkinopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński passt de bal in één keer door. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kraś is nu in balbezit. Kraś haalt uit met een fantastische trap. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 4:0

23e minuut.
Myszkowski is nu in balbezit. Kraś rent richting de bal. Myszkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Myszkowski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Myśliszewski heeft problemen om de bal te vangen. Kokkinopoulos rent richting de bal. Twórczyński is nu in balbezit. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 5:0

40e minuut.
Tebart passt de bal in één keer door. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos passt de bal met de wreef. Kraś rent richting de bal. Kraś draait met de bal, schiet en ... Dobras bokst de bal weg. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos schiet op doel. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 6:0

43e minuut.
Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos rent richting de bal. Twórczyński is nu in balbezit. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gabrhel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stelmasiak de bal. Kraś is nu in balbezit. Kraś draait met de bal, schiet en ... Stelmasiak probeert de bal aan de voet te houden. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bakacze 21%, TeHaCe Squad 79%.
KS Bakacze - TeHaCe Squad 7:0

47e minuut.
Środziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grube verovert de bal door een tackle van achteren. Grube geeft de bal voor. Kokkinopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kokkinopoulos schiet op doel. Dobras bokst de bal weg.

53e minuut.
Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal in één keer door. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 8:0

55e minuut.
Twórczyński probeert naar een medespeler te passen. Kraś is nu in balbezit. Kraś passt de bal in één keer door. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tebart geeft een lange en hoge pass. Kokkinopoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 9:0

57e minuut.
Gabrhel geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Dobras met een harde bal richting middenveld. Tebart kan de bal niet met de borst controleren. Tebart haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal in één keer door. Tebart rent richting de bal. Tebart geeft een hoge lob. Kokkinopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Grube met de inworp. Tebart rent richting de bal. Tebart geeft een lange en hoge pass. Kokkinopoulos springt en kopt de bal. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 10:0

64e minuut.
Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Środziński de bal. Kraś rent richting de bal. Kraś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gabrhel is nu in balbezit. Gabrhel geeft een hoge lob. Junik probeert de bal aan de voet te houden. Kraś is nu in balbezit. Kraś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gabrhel passt de bal zonder na te denken. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos speelt de bal door. Kraś rent richting de bal. Kraś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 11:0

73e minuut.
Kraś rent richting de bal. Kraś passt de bal met de wreef. Daar is Kokkinopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokkinopoulos schiet op doel. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 12:0

75e minuut.
Junik geeft de bal voor. Grube speelt de bal door. Tebart met een sublieme pass. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cacoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cacoveanu geeft een lange en hoge pass. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos schiet op doel. Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 13:0

81e minuut.
Stelmasiak speelt de bal door. Tebart speelt de bal door. Twórczyński speelt de bal door. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Tebart passt de bal zonder na te denken. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś is nu in balbezit. Kraś schiet op doel. Kaźmierczyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 14:0

85e minuut.
Kraś draait met de bal, schiet en ... Dobras speelt de bal door. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Kraś rent richting de bal. Kraś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dobras trapt de bal weg van het doel. Grube probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stelmasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos schiet op doel. Dobras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Daar is Kraś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraś passt de bal in één keer door. Myśliszewski kan de bal niet met de borst controleren. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kraś rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tebart neemt de hoekschop. Kokkinopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Bakacze - TeHaCe Squad 15:0

90e minuut.
Grube kopt de bal weg. Tebart rent richting de bal. Tebart speelt de bal door. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Bakacze 20%, TeHaCe Squad 80%.
KS Bakacze - TeHaCe Squad 15:0