Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeHaCe Squad KS Bakacze
Normal Tactiek Nowa
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 51.1
waardeloos Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Twórczyński passt de bal zonder na te denken. Gabrhel rent richting de bal. Gabrhel met een sublieme pass. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

2e minuut.
Klungelig pakt Kaźmierczyk de bal. Kiciuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos onderschept slim de pass. Kokkinopoulos schiet op doel. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Kiciuś met een harde bal richting middenveld. Paredes kopt de bal weg. Kokkinopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Junik is nu in balbezit. Gabrhel verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrhel speelt de bal door. Kraś is nu in balbezit. Kraś schiet op doel. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tebart geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kokkinopoulos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gabrhel passt de bal in één keer door. Daar is Kokkinopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. Kaźmierczyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - KS Bakacze 0:1

9e minuut.
Paredes met een sublieme pass. Gabrhel is nu in balbezit. Gabrhel passt de bal met de wreef. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kokkinopoulos verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tebart speelt de bal door. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński passt de bal met de wreef. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Tebart met een snelle inworp. Kraś kan de bal niet met de borst controleren. Kraś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - KS Bakacze 0:2

17e minuut.
Cacoveanu geeft een hoge lob. Daar is Kokkinopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. Dobras bokst de bal weg. Stelmasiak rent richting de bal. Stelmasiak geeft een hoge lob. Inworp. Tebart met de inworp. Paredes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Myśliszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twórczyński rent richting de bal. Kraś is nu in balbezit. Kraś draait met de bal, schiet en ... Stelmasiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tebart zal de hoekschop nemen. Gabrhel kopt de bal weg. Klungelig pakt Kokkinopoulos de bal. Gabrhel is nu in balbezit. Gabrhel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tebart kopt de bal weg. Kraś is nu in balbezit. Twórczyński rent richting de bal. Klungelig pakt Kokkinopoulos de bal. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tebart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebart passt de bal zonder na te denken. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś schiet op doel. Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - KS Bakacze 0:3

30e minuut.
Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk geeft een hoge lob. Kokkinopoulos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kraś de bal. Kraś geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński probeert naar een medespeler te passen. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - KS Bakacze 0:4

36e minuut.
Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kokkinopoulos de bal. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gabrhel probeert naar een medespeler te passen. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu geeft een hoge lob. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - KS Bakacze 0:5

44e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal zonder na te denken. Tebart met een sublieme pass. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal met de wreef. Tebart probeert naar een medespeler te passen. Kokkinopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - KS Bakacze 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe Squad 85%, KS Bakacze 15%.
TeHaCe Squad - KS Bakacze 0:6

46e minuut.
Kokkinopoulos probeert naar een medespeler te passen. Kraś is nu in balbezit. Kraś passt de bal in één keer door. Gabrhel rent richting de bal. Gabrhel geeft een lange en hoge pass. Dobras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Stelmasiak is nu in balbezit. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmasiak begaat een overtreding. Kokkinopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paredes komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Katsikas onderschept slim de pass. Katsikas passt de bal zonder na te denken. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kokkinopoulos rent richting de bal. Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński speelt de bal door. Kraś rent richting de bal. Kraś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Kraś de bal. Kraś passt de bal zonder na te denken. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Twórczyński is nu in balbezit. Kokkinopoulos rent richting de bal. Twórczyński rent richting de bal. Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kokkinopoulos rent richting de bal. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tebart geeft een hoge lob. Dobras probeert naar een medespeler te passen. Katsikas speelt de bal door. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Tebart passt de bal zonder na te denken. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński passt de bal zonder na te denken. Kraś is nu in balbezit. Kraś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Stelmasiak trapt de bal weg. Tebart kopt de bal weg. Daar is Kokkinopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraś is nu in balbezit. Kraś schiet op doel. Dobras bokst de bal weg.

65e minuut.
Środziński geeft een hoge lob. Inworp. Tebart met een snelle inworp. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Tebart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tebart geeft een lange en hoge pass. Kiciuś probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kraś rent richting de bal. Kraś schiet op doel. Dobras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Gabrhel de bal onder controle te krijgen. Gabrhel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kokkinopoulos de bal. Kokkinopoulos schiet op doel. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - KS Bakacze 0:7

74e minuut.
Mikosiak met een sublieme pass. Daar is Molęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokkinopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkinopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - KS Bakacze 0:8

76e minuut.
Tebart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes geeft een lange en hoge pass. Kokkinopoulos is nu in balbezit. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos haalt uit met een fantastische trap. Dobras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - KS Bakacze 0:9

82e minuut.
Grube passt de bal met de wreef. Tebart rent richting de bal. Tebart passt de bal met de wreef. Kraś rent richting de bal. Kraś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Dobras trapt de bal weg van het doel. Grube kopt de bal weg. Tebart is nu in balbezit. Tebart geeft een lange en hoge pass. Kokkinopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Twórczyński rent richting de bal. Kraś is nu in balbezit. Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos schiet op doel. Dobras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeHaCe Squad - KS Bakacze 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeHaCe Squad 85%, KS Bakacze 15%.
TeHaCe Squad - KS Bakacze 0:10