Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medyk Dębowa aBiGshot
523 Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
39.5 gemiddelde waardering 47.2
goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen passt de bal in één keer door. Regazzini met een sublieme pass. Havrda rent richting de bal. Havrda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Oltacı kopt de bal weg. Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedia rent richting de bal. Bedia haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - aBiGshot 0:1

9e minuut.
Gumiela kopt de bal weg. Daar is Lezaun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezaun met een sublieme pass. Regazzini probeert naar een medespeler te passen. Chlastawa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagi met de inworp. Regazzini geeft een hoge lob. Chlastawa is nu in balbezit. Chlastawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja probeert naar een medespeler te passen. Bedia is nu in balbezit. Bedia draait met de bal, schiet en ... Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - aBiGshot 0:2

21e minuut.
Favstov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Havrda kopt de bal weg. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Owen speelt de bal door. Bedia is nu in balbezit. Oltacı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bedia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gyenge zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - aBiGshot 0:3

25e minuut.
Gumiela geeft een lange en hoge pass. Bedia is nu in balbezit. Bedia heeft problemen om de bal te vangen. Bedia haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - aBiGshot 0:4

30e minuut.
Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gumiela de bal onder controle te krijgen. Havrda rent richting de bal. Havrda schiet op doel. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lezaun verovert de bal door een tackle van achteren. Lezaun passt de bal zonder na te denken. Favstov is nu in balbezit. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Oltacı verovert de bal door een tackle van achteren. Oltacı geeft een lange en hoge pass. Lezaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedia rent richting de bal. Bedia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gaboto bereikt de bal nog maar net als eerste. Regazzini onderschept slim de pass. Regazzini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Havrda de bal. Havrda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - aBiGshot 1:4

44e minuut.
Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter onderschept slim de pass. Richter geeft een lange en hoge pass. Bedia rent richting de bal. Bedia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - aBiGshot 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medyk Dębowa 47%, aBiGshot 53%.
Medyk Dębowa - aBiGshot 1:5

47e minuut.
David trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagietas met de inworp. Klungelig pakt Regazzini de bal. Regazzini passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Buitenspel voor Bedia. Goede buitenspelval van de verdediging. Regazzini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chlastawa kopt de bal weg. Havrda rent richting de bal. Havrda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
David probeert naar een medespeler te passen. Nagi kopt de bal weg. Regazzini rent richting de bal. Regazzini probeert naar een medespeler te passen. Havrda bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Owen kopt de bal weg. Bedia probeert de bal aan de voet te houden. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen schiet op doel. Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - aBiGshot 1:6

59e minuut.
Szeja passt de bal zonder na te denken. Lezaun is nu in balbezit. Regazzini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chlastawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlastawa draait met de bal, schiet en ... David verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Owen met een sublieme pass. Richter rent richting de bal. Richter geeft een lange en hoge pass. Bedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gdaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Duschl maakt een afschuwelijke overtreding. Duschl is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Łątka rent richting de bal. Łątka geeft de bal voor. Owen rent richting de bal. Owen schiet op doel. Gdaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - aBiGshot 1:7

86e minuut.
Oltacı passt de bal met de wreef. Nagi is nu in balbezit. Nagi passt de bal in één keer door. Havrda heeft problemen om de bal te vangen. Havrda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. David speelt de bal door. Szeja kopt de bal weg. Bedia rent richting de bal. Bedia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu geeft een hoge lob. Owen rent richting de bal. Owen schiet op doel. Gdaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medyk Dębowa - aBiGshot 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medyk Dębowa 35%, aBiGshot 65%.
Medyk Dębowa - aBiGshot 1:8