Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aBiGshot Medyk Dębowa
Attack Tactiek 523
54% Balbezit 46%
67% Spel op eigen helft 33%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 39.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Havrda rent richting de bal. Lezaun bereikt de bal nog maar net als eerste. Havrda begaat een overtreding. Havrda krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Nagi rent richting de bal. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen passt de bal in één keer door. Gyenge rent richting de bal. Gyenge haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Gaboto rent richting de bal. Gyenge is nu in balbezit. Nagi begaat een overtreding. Nagi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Gyenge is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Richter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szeja kopt de bal weg. Owen is nu in balbezit. Owen draait met de bal, schiet en ... Gdaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bedia rent richting de bal. Bedia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Medyk Dębowa 1:0

19e minuut.
Owen is nu in balbezit. Owen geeft de bal voor. Bedia rent richting de bal. Gyenge is nu in balbezit. Gyenge draait met de bal, schiet en ... Gdaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Klungelig pakt Bagietas de bal. Bagietas speelt de bal door. Nagi met een sublieme pass. Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja speelt de bal door. Oltacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen onderschept slim de pass. Owen draait met de bal, schiet en ... Gdaniec bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 66%, Medyk Dębowa 34%.
aBiGshot - Medyk Dębowa 1:0

50e minuut.
Kulczyk speelt de bal door. Bedia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedia heeft problemen om de bal te vangen. Bedia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Medyk Dębowa 2:0

57e minuut.
David met een harde bal richting middenveld. Owen kopt de bal weg. Klungelig pakt Oltacı de bal. Szeja verovert de bal door een tackle van achteren. Szeja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu passt de bal in één keer door. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Owen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Medyk Dębowa 3:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malík komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Sarra komt het veld opgelopen. Bagietas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czech rent richting de bal. Czech passt de bal zonder na te denken. Havrda rent richting de bal. Havrda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Bagietas met een snelle inworp. Nagi is nu in balbezit. Nagi speelt de bal door. Chlastawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlastawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Czech bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarra schiet op doel. Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aBiGshot - Medyk Dębowa 4:0

80e minuut.
Paras komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Buhoiu heeft problemen om de bal te vangen. Gaboto rent richting de bal. Gaboto geeft een lange en hoge pass. Paras is nu in balbezit. Paras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aBiGshot 69%, Medyk Dębowa 31%.
aBiGshot - Medyk Dębowa 4:0