Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ Pozor Krynica
Top Off Tactiek nowa
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 58.6
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Grioni probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurtolli de bal. Viglas rent richting de bal. Kurtolli verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtolli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Lietzen speelt de bal door. Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. van den Broek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Pozor Krynica 0:1

24e minuut.
Kalmbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. van den Broek krijgt zijn hoofd ertegen. Jakubowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Lotzwik trapt de bal weg. Lietzen kopt de bal weg. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek schiet op doel. Jakubowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Pozor Krynica 0:2

33e minuut.
Roncato speelt de bal door. van den Broek is nu in balbezit. Flis bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek verovert de bal door een tackle van achteren. van den Broek draait met de bal, schiet en ... Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Terlemez passt de bal zonder na te denken. Daar is Grioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza met een sublieme pass. van den Broek bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Broek schiet op doel. Jakubowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Pozor Krynica 0:3

40e minuut.
Flis kopt de bal weg. Gualazzi met een sublieme pass. Covei rent richting de bal. Covei geeft een hoge lob. Iliescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Pozor Krynica 1:3

41e minuut.
Salopää geeft een hoge lob. Kalmbach probeert naar een medespeler te passen. Dozza probeert de bal met de borst te controleren. Kalmbach is nu in balbezit. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 52%, Pozor Krynica 48%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Pozor Krynica 1:3

46e minuut.
Poda komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Salopää passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lietzen de bal. Lietzen probeert naar een medespeler te passen. Poda is nu in balbezit. Poda draait met de bal, schiet en ... Jakubowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Daar is Viglas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu passt de bal in één keer door. Covei is nu in balbezit. Covei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quintana komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Viglas onderschept slim de pass. Inworp. Grioni met een snelle inworp. Poda is nu in balbezit. Poda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Lotzwik trapt de bal weg. Lietzen kopt de bal weg. van den Broek is nu in balbezit. van den Broek schiet op doel. Jakubowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

75e minuut.
Salopää verovert de bal door een tackle van achteren. Salopää speelt de bal door. Roncato speelt de bal door. van den Broek rent richting de bal. van den Broek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Poda controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Flis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kurtolli kopt de bal weg. Klungelig pakt Iliescu de bal. Iliescu schiet op doel. Lotzwik bokst de bal weg.

78e minuut.
Poda rent richting de bal. Poda met een sublieme pass. Coinac is nu in balbezit. van den Broek onderschept slim de pass. van den Broek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jakubowski trapt de bal weg. Grioni kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurtolli de bal. Iliescu rent richting de bal. Iliescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Salopää rent richting de bal. Gualazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Gualazzi passt de bal zonder na te denken. Covei bereikt de bal nog maar net als eerste. Covei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lipko is nu in balbezit. Roncato verovert de bal door een tackle van achteren. Roncato met een sublieme pass. van den Broek rent richting de bal. van den Broek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Roncato passt de bal met de wreef. Lietzen speelt de bal door. Kalmbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalmbach geeft een lange en hoge pass. van den Broek krijgt zijn hoofd ertegen. Jakubowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Pozor Krynica 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 52%, Pozor Krynica 48%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Pozor Krynica 1:4