Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franki F.C LG Lisia Góra
4-3-3 att Tactiek d
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 44.4
goed Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea passt de bal in één keer door. Nośka is nu in balbezit. Nośka haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - F.C LG Lisia Góra 0:1

12e minuut.
Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Pitulea met een sublieme pass. Klungelig pakt Noti de bal. Noti geeft de bal voor. Karaoğuz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ropa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mentorski komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Rejtan rent richting de bal. Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Pitulea met een sublieme pass. Nośka is nu in balbezit. Nośka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Stręt passt de bal in één keer door. Mentorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parandyk rent richting de bal. Parandyk schiet op doel. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Marmarinos is nu in balbezit. Marmarinos probeert naar een medespeler te passen. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Nośka is nu in balbezit. Nośka schiet op doel. Kaczmarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 61%, F.C LG Lisia Góra 39%.
Franki - F.C LG Lisia Góra 0:1

46e minuut.
Dorobanţu neemt vlug de vrije trap. Pitulea kopt de bal weg. Łużecki heeft problemen om de bal te vangen. Karaoğuz rent richting de bal. Karaoğuz schiet op doel. Kaczmarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleh bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt begaat een overtreding. Stręt krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Klungelig pakt Olabe de bal. Kobarynko rent richting de bal. Kobarynko geeft een hoge lob. Mentorski is nu in balbezit. Mentorski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Buitenspel voor Nośka. Goede buitenspelval van de verdediging. Priego komt het veld opgelopen. Polko komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Noti geeft de bal voor. Czabaj kopt de bal weg. Marmarinos probeert naar een medespeler te passen. Karaoğuz is nu in balbezit. Karaoğuz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 59%, F.C LG Lisia Góra 41%.
Franki - F.C LG Lisia Góra 0:1