Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlaci Franki
Skrzydlata Tactiek 4-3-3 att
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 32.2
goed Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Jaskot rent richting de bal. Kaczmarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaydın rent richting de bal. Kaczmarczyk onderschept slim de pass. Kaczmarczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Tymiński passt de bal in één keer door. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak schiet op doel. Kobarynko probeert de bal aan de voet te houden. Cikánek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Franki 1:0

30e minuut.
Ardıçoğlu passt de bal met de wreef. Mentorski geeft een hoge lob. Kuczera probeert de bal aan de voet te houden. Kaczmarczyk rent richting de bal. Kaczmarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sᴄholes met een sublieme pass. de Jesús Silva heeft problemen om de bal te vangen. de Jesús Silva passt de bal zonder na te denken. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak haalt uit met een fantastische trap. Cikánek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Franki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 48%, Franki 52%.
Skrzydlaci - Franki 2:0

66e minuut.
Tymiński onderschept slim de pass. Tymiński passt de bal zonder na te denken. Tłokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Boruciak rent richting de bal. Boruciak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mentorski kopt de bal weg. Tymiński heeft problemen om de bal te vangen. Tymiński passt de bal zonder na te denken. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kuczera geeft een hoge lob. de Jesús Silva rent richting de bal. de Jesús Silva passt de bal met de wreef. Bogach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 40%, Franki 60%.
Skrzydlaci - Franki 2:0