Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:56
  • Competitiewedstrijd: Liga V.185 [del]
  • Stadion: Orlik
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 24000
Szczycieńskie Orły F.C LG Lisia Góra
e39 Tactiek d
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 45.3
uitstekend Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Pitulea passt de bal in één keer door. Noti speelt de bal door. Passanti rent richting de bal. Passanti draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Talker de bal onder controle te krijgen. Juršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Pitulea speelt de bal door. Noti is nu in balbezit. Nędzak maakt een afschuwelijke overtreding. Nędzak krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Glanzmann speelt de bal door. Marmarinos rent richting de bal. Marmarinos passt de bal met de wreef. Passanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Passanti haalt uit met een fantastische trap. Juršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Glanzmann is nu in balbezit. Glanzmann met een sublieme pass. Noti rent richting de bal. Noti geeft de bal voor. Passanti krijgt zijn hoofd ertegen. Juršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Mirvić probeert de bal met de borst te controleren. Wouda is nu in balbezit. Mirvić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirvić schiet op doel. Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - F.C LG Lisia Góra 1:0

16e minuut.
Nędzak geeft een hoge lob. Piszczek kopt de bal weg. Daar is Glanzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Pitulea de bal onder controle te krijgen. Piszczek speelt de bal door. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek geeft een lange en hoge pass. Ciałko krijgt zijn hoofd ertegen. Dorobanţu bokst de bal weg.

31e minuut.
Ciałko rent richting de bal. Ciałko passt de bal zonder na te denken. Mirvić rent richting de bal. Mirvić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Olabe de bal. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu bokst de bal weg. Cizmă onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salmenperä neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Salmenperä controleert de bal met de borst. Salmenperä passt de bal zonder na te denken. Saleh rent richting de bal. Mirvić onderschept slim de pass. Mirvić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczycieńskie Orły 44%, F.C LG Lisia Góra 56%.
Szczycieńskie Orły - F.C LG Lisia Góra 1:0

60e minuut.
Glanzmann met een sublieme pass. Piszczek geeft een hoge lob. Ciałko rent richting de bal. Ciałko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - F.C LG Lisia Góra 2:0

64e minuut.
Ciałko passt de bal met de wreef. Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - F.C LG Lisia Góra 3:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Priego komt het veld opgelopen. Polko komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Marmarinos passt de bal met de wreef. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea met een sublieme pass. Passanti rent richting de bal. Passanti draait met de bal, schiet en ... Juršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Piszczek kopt de bal weg. Nędzak is nu in balbezit. Nędzak passt de bal in één keer door. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szczycieńskie Orły - F.C LG Lisia Góra 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczycieńskie Orły 33%, F.C LG Lisia Góra 67%.
Szczycieńskie Orły - F.C LG Lisia Góra 4:0