Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franki CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE
4-3-3 att Tactiek na łosie
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten solid
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Czabaj met een sublieme pass. Tłokiński rent richting de bal. Tłokiński geeft de bal voor. Stręt bereikt de bal nog maar net als eerste. Stręt haalt uit met een fantastische trap. Heine bokst de bal weg.

10e minuut.
Saununu is nu in balbezit. Czabaj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saununu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quindós neemt de penalty, wat een uithaal! Kaczmarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:1

11e minuut.
Brończyk geeft de bal voor. Ropa is nu in balbezit. Ropa passt de bal met de wreef. Parandyk rent richting de bal. Parandyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bašić met een sublieme pass. Filpi is nu in balbezit. Filpi passt de bal in één keer door. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk bokst de bal weg. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:2

30e minuut.
Bašić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heller komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Dogan kopt de bal weg. Klungelig pakt Rejtan de bal. Quindós rent richting de bal. Quindós draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 64%, CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 36%.
Franki - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:2

50e minuut.
Filpi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nalikowski de bal. Nalikowski speelt de bal door. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Filpi met een sublieme pass. Dogan rent richting de bal. Dogan passt de bal met de wreef. Filpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filpi geeft een hoge lob. Kaczmarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:3

60e minuut.
Czabaj geeft een lange en hoge pass. Dāvidsons is nu in balbezit. Tłokiński is nu in balbezit. Dāvidsons verovert de bal door een tackle van achteren. Dāvidsons geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dogan met een snelle inworp. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filpi onderschept slim de pass. Filpi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nalikowski met een snelle inworp. Łęgowski rent richting de bal. Saununu onderschept slim de pass. Saununu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogan passt de bal met de wreef. Nalikowski rent richting de bal. Nalikowski geeft een hoge lob. Quindós springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:4

89e minuut.
Filpi met een sublieme pass. Rejtan is nu in balbezit. Quindós verovert de bal door een tackle van achteren. Quindós schiet op doel. Kaczmarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 72%, CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 28%.
Franki - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:5