Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skrzydlaci Szczycieńskie Orły
Skrzydlata Tactiek e39
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 53.3
solide Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Mirvić is nu in balbezit. Mirvić draait met de bal, schiet en ... Sᴄholes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rasiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giżycki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Mato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rasiak is nu in balbezit. Rasiak speelt de bal door. Ciałko rent richting de bal. Ciałko draait met de bal, schiet en ... Giżycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Nędzak passt de bal in één keer door. Mirvić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boruciak. Boruciak krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczera is nu in balbezit. Ciałko verovert de bal door een tackle van achteren. Ciałko schiet op doel. Giżycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Piszczek passt de bal zonder na te denken. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek passt de bal in één keer door. Rasiak rent richting de bal. Rasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Szczycieńskie Orły 0:1

18e minuut.
Ciałko passt de bal zonder na te denken. Mirvić is nu in balbezit. Mirvić passt de bal zonder na te denken. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dobronya geeft de bal voor. de Jesús Silva kopt de bal weg. Place is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rasiak met een sublieme pass. Ciałko speelt de bal door. Mirvić rent richting de bal. Mirvić draait met de bal, schiet en ... Giżycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Szczycieńskie Orły 0:2

24e minuut.
Mirvić verovert de bal door een tackle van achteren. Mirvić met een sublieme pass. Piszczek speelt de bal door. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko draait met de bal, schiet en ... Giżycki bokst de bal weg.

26e minuut.
Nędzak passt de bal in één keer door. Piszczek probeert naar een medespeler te passen. Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić geeft een lange en hoge pass. Dobronya met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Szczycieńskie Orły 0:3

29e minuut.
Rasiak onderschept slim de pass. Rasiak met een sublieme pass. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko schiet op doel. Giżycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Rasiak probeert naar een medespeler te passen. Mirvić rent richting de bal. Boruciak begaat een overtreding. Mirvić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piszczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Mato met de inworp. Rasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rasiak geeft een hoge lob. Mirvić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Maalmeister is nu in balbezit. Maalmeister met een sublieme pass. Ciałko rent richting de bal. Ciałko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jabłonowski geeft een hoge lob. Mato probeert de bal aan de voet te houden. Zygo rent richting de bal. de Jesús Silva verovert de bal door een tackle van achteren. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. Juršić bokst de bal weg. Talker heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Szczycieńskie Orły 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 66%, Szczycieńskie Orły 34%.
Skrzydlaci - Szczycieńskie Orły 1:3

53e minuut.
Boruciak probeert naar een medespeler te passen. Piszczek is nu in balbezit. Piszczek passt de bal met de wreef. Rasiak geeft een hoge lob. Ciałko maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giżycki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mirvić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Szczycieńskie Orły 1:4

55e minuut.
Mato kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Place de bal onder controle te krijgen. Piszczek met een sublieme pass. Ciałko rent richting de bal. Ciałko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Szczycieńskie Orły 1:5

62e minuut.
Buitenspel voor de Jesús Silva. Goede buitenspelval van de verdediging. Piszczek neemt vlug de vrije trap. Mirvić kopt de bal weg. Ciałko rent richting de bal. Ciałko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuczera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nędzak met de inworp. Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić passt de bal in één keer door. Kuczera is nu in balbezit. Ciałko verovert de bal door een tackle van achteren. Ciałko draait met de bal, schiet en ... Giżycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Mirvić onderschept slim de pass. Kuczera begaat een overtreding. Mirvić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piszczek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mirvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirvić haalt uit met een fantastische trap. Giżycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tymiński de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Szczycieńskie Orły 1:6

83e minuut.
Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciałko rent richting de bal. Ciałko heeft problemen om de bal te vangen. Ciałko schiet op doel. Giżycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piszczek rent richting de bal. Piszczek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciałko rent richting de bal. Ciałko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skrzydlaci - Szczycieńskie Orły 1:7

86e minuut.
Bogach rent richting de bal. Nędzak verovert de bal door een tackle van achteren. Nędzak passt de bal zonder na te denken. Mirvić rent richting de bal. Mirvić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nędzak is nu in balbezit. Nędzak speelt de bal door. Ciałko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Ciałko rent richting de bal. Ciałko geeft de bal voor. Sᴄholes kopt de bal weg. Ciałko is nu in balbezit. Ciałko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skrzydlaci 76%, Szczycieńskie Orły 24%.
Skrzydlaci - Szczycieńskie Orły 1:7