Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ Franki
Top Off Tactiek 4-3-3 att
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 14
50.3 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Flis met een sublieme pass. Løve Andersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Løve Andersen passt de bal in één keer door. Lipko is nu in balbezit. Lipko draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kurtolli rent richting de bal. Kurtolli passt de bal in één keer door. Lipko rent richting de bal. Lipko haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Franki 1:0

41e minuut.
Gwóźdź geeft een lange en hoge pass. Gualazzi heeft problemen om de bal te vangen. Czabaj rent richting de bal. Cuaresma onderschept slim de pass. Cuaresma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 27%, Franki 73%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Franki 1:0

50e minuut.
Kobarynko kopt de bal weg. Flis is nu in balbezit. Stręt verovert de bal door een tackle van achteren. Stręt schiet op doel. Jakubowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Franki 1:1

53e minuut.
Gualazzi passt de bal met de wreef. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski begaat een overtreding. Łęgowski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Łudzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łudzik geeft een hoge lob. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropa draait met de bal, schiet en ... Jakubowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Franki 1:2

83e minuut.
Czabaj kopt de bal weg. Łęgowski heeft problemen om de bal te vangen. Czabaj geeft de bal voor. Ropa rent richting de bal. Ropa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Lipko is nu in balbezit. Łużecki met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gwóźdź neemt de hoekschop. Løve Andersen speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 44%, Franki 56%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - Franki 1:2