Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Franki ⚡️ TOPOGRAF ⚡️
4-3-3 att Tactiek Top Off
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen solid


9e minuut.
Klungelig pakt Siekalski de bal. Ropa rent richting de bal. Stręt is nu in balbezit. Stręt haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Flis de bal. Ropa is nu in balbezit. Ropa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 1:0

21e minuut.
Tłokiński is nu in balbezit. Løve Andersen verovert de bal door een tackle van achteren. Løve Andersen met een sublieme pass. Kurtolli geeft een lange en hoge pass. Kaczmarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Franki - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 1:1

22e minuut.
Kobarynko met een sublieme pass. Tłokiński rent richting de bal. Tłokiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Flis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mentorski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jakubowski probeert naar een medespeler te passen. Borysewicz kopt de bal weg. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko onderschept slim de pass. Lipko haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 1:2

31e minuut.
Flis verovert de bal door een tackle van achteren. Flis probeert naar een medespeler te passen. Borysewicz met een sublieme pass. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Terlemez kan de bal niet met de borst controleren. Brończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez onderschept slim de pass. Terlemez probeert naar een medespeler te passen. Gualazzi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Łęgowski onderschept slim de pass. Łęgowski geeft een hoge lob. Ropa rent richting de bal. Ropa haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Franki - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 2:2

40e minuut.
Czabaj geeft een lange en hoge pass. Tłokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łudzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kurtolli is nu in balbezit. Kurtolli passt de bal in één keer door. Lipko is nu in balbezit. Lipko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rejtan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 64%, ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franki - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 2:2

48e minuut.
Kurtolli met een sublieme pass. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko passt de bal zonder na te denken. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kobarynko verovert de bal door een tackle van achteren. Kobarynko geeft een lange en hoge pass. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 3:2

58e minuut.
Daar is Czabaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliescu is nu in balbezit. Lipko rent richting de bal. Lipko draait met de bal, schiet en ... Kaczmarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Franki - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 3:3

63e minuut.
Gualazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gualazzi probeert naar een medespeler te passen. Łużecki rent richting de bal. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Siekalski neemt vlug de vrije trap. Iliescu kopt de bal weg. Daar is Rejtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipko rent richting de bal. Lipko haalt uit met een fantastische trap. Kaczmarczyk bokst de bal weg.

71e minuut.
Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko passt de bal met de wreef. Kurtolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtolli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tłokiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Kobarynko de bal. Kobarynko geeft de bal voor. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 64%, ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Franki - ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 3:3