Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE MKP Ujazd
na łosie Tactiek 1st 4- 3-3
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 42.1
solide Schieten matig
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


3e minuut.
Filpi met een sublieme pass. Nalikowski rent richting de bal. Nalikowski speelt de bal door. Veskimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lysák bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bastos. Bastos krijgt een gele kaart. Piekarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Georgoulis met een snel genomen vrije trap. Konstantopoulos springt en kopt de bal. Heine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu met een sublieme pass. Nalikowski rent richting de bal. Nalikowski geeft een lange en hoge pass. Szymczykiewicz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - MKP Ujazd 1:0

28e minuut.
Kubiński geeft een hoge lob. Georgoulis kopt de bal weg. Bastos probeert de bal aan de voet te houden. Piekarz is nu in balbezit. Piekarz haalt uit met een fantastische trap. Heine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - MKP Ujazd 1:1

34e minuut.
Stojnić geeft een lange en hoge pass. Kubiński rent richting de bal. Saununu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Saununu de bal. Saununu schiet op doel. Sanka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 43%, MKP Ujazd 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - MKP Ujazd 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt Nalikowski de bal. Filpi met een sublieme pass. Quindós heeft problemen om de bal te vangen. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu draait met de bal, schiet en ... Paal!

50e minuut.
Saununu passt de bal in één keer door. Nalikowski rent richting de bal. Nalikowski met een sublieme pass. Saununu rent richting de bal. Saununu haalt uit met een fantastische trap. Sanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Szymczykiewicz geeft een hoge lob. Piekarz probeert de bal met de borst te controleren. Lysák rent richting de bal. Dogan is nu in balbezit. Dogan geeft een hoge lob. Sanka bokst de bal weg.

66e minuut.
Daar is Georgoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quindós bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós speelt de bal door. Daar is Filpi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filpi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Heine met een harde bal richting middenveld. Nalikowski kopt de bal weg. Saununu is nu in balbezit. Saununu haalt uit met een fantastische trap. Sanka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - MKP Ujazd 2:1

81e minuut.
Veskimäe kopt de bal weg. Nalikowski is nu in balbezit. Lampárek begaat een overtreding. Lampárek krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Filpi is nu in balbezit. Filpi probeert naar een medespeler te passen. Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski geeft de bal voor. Quindós springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - MKP Ujazd 3:1

87e minuut.
Lysák probeert naar een medespeler te passen. Dogan heeft problemen om de bal te vangen. Dogan passt de bal zonder na te denken. Quindós rent richting de bal. Quindós schiet op doel. Sanka bokst de bal weg. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - MKP Ujazd 4:1

89e minuut.
Klungelig pakt Dogan de bal. Dogan met een sublieme pass. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu schiet op doel. Sanka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - MKP Ujazd 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 37%, MKP Ujazd 63%.
CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE - MKP Ujazd 5:1