Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C LG Lisia Góra CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE
d Tactiek na łosie
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea passt de bal zonder na te denken. Karaoğuz is nu in balbezit. Karaoğuz schiet op doel. Bašić probeert de bal aan de voet te houden. Heine bokst de bal weg.

18e minuut.
Dogan probeert de bal met de borst te controleren. Marmarinos begaat een overtreding. Dogan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nalikowski met een snel genomen vrije trap. Quindós rent richting de bal. Quindós draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea passt de bal in één keer door. Karaoğuz is nu in balbezit. Karaoğuz schiet op doel. Bašić probeert de bal aan de voet te houden. Heine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 42%, CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C LG Lisia Góra - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:0

49e minuut.
Pitulea passt de bal zonder na te denken. Passanti is nu in balbezit. Passanti passt de bal zonder na te denken. Karaoğuz controleert de bal met de borst. Karaoğuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pitulea verovert de bal door een tackle van achteren. Pitulea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Passanti de bal. Passanti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stojnić de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Noti neemt de hoekschop. Passanti springt en kopt de bal. Daar is Bašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heine bokst de bal weg.

57e minuut.
Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wouda is nu in balbezit. Saununu onderschept slim de pass. Filpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filpi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Polko komt het veld opgelopen. Priego komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Doeltrap. Nośka komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Heller geeft een lange en hoge pass. Nalikowski rent richting de bal. Nalikowski geeft de bal voor. Saununu bereikt de bal nog maar net als eerste. Saununu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C LG Lisia Góra 45%, CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C LG Lisia Góra - CF SOKÓŁ PRZYTKOWICE 0:0