Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ F.C LG Lisia Góra
Top Off Tactiek d
46% Balbezit 54%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
52.8 gemiddelde waardering 46.2
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen solide


9e minuut.
Coinac speelt de bal door. Gualazzi is nu in balbezit. Gualazzi passt de bal zonder na te denken. Lipko is nu in balbezit. Lipko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Løve Andersen speelt de bal door. Wouda is nu in balbezit. Iliescu onderschept slim de pass. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - F.C LG Lisia Góra 1:0

13e minuut.
Kurtolli geeft een hoge lob. Daar is Borysewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cizmă is nu in balbezit. Lipko verovert de bal door een tackle van achteren. Lipko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Pitulea geeft een hoge lob. Jakubowski speelt de bal door. Gualazzi kopt de bal weg. Lipko rent richting de bal. Lipko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Borysewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu passt de bal zonder na te denken. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Løve Andersen verovert de bal door een tackle van achteren. Løve Andersen probeert naar een medespeler te passen. Kurtolli is nu in balbezit. Kurtolli geeft de bal voor. Iliescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Noti bereikt de bal nog maar net als eerste. Noti passt de bal zonder na te denken. Passanti is nu in balbezit. Passanti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Glanzmann geeft een lange en hoge pass. Flis onderschept slim de pass. Passanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Passanti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Na een snelle pass probeert Terlemez de bal onder controle te krijgen. Marmarinos rent richting de bal. Marmarinos geeft de bal voor. Passanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Passanti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - F.C LG Lisia Góra 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 40%, F.C LG Lisia Góra 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - F.C LG Lisia Góra 1:1

46e minuut.
Lipko passt de bal met de wreef. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz passt de bal met de wreef. Iliescu is nu in balbezit. Iliescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Inworp. Noti met een snelle inworp. Łudzik is nu in balbezit. Passanti verovert de bal door een tackle van achteren. Passanti haalt uit met een fantastische trap. Jakubowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Dorobanţu trapt de bal weg van het doel. Løve Andersen kopt de bal weg. Borysewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kurtolli rent richting de bal. Kurtolli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lipko met een sublieme pass. Borysewicz rent richting de bal. Wouda is nu in balbezit. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Marmarinos rent richting de bal. Kurtolli onderschept slim de pass. Kurtolli probeert naar een medespeler te passen. Lipko rent richting de bal. Lipko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Priego komt het veld opgelopen. Polko komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lipko probeert naar een medespeler te passen. Iliescu is nu in balbezit. Wouda rent richting de bal. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Gualazzi onderschept slim de pass. Gualazzi met een sublieme pass. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipko schiet op doel. Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - F.C LG Lisia Góra 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ⚡️ TOPOGRAF ⚡️ 32%, F.C LG Lisia Góra 68%.
⚡️ TOPOGRAF ⚡️ - F.C LG Lisia Góra 2:1