Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - Skóra z Kapelusza
YAKUZA Tactiek MIDtraining
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
17 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 42.6
good Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen good


4e minuut.
Osolsobě kopt de bal weg. Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus probeert naar een medespeler te passen. Kleo rent richting de bal. Kleo draait met de bal, schiet en ... Bruschio bokst de bal weg.

6e minuut.
Osolsobě onderschept slim de pass. Osolsobě met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. Posada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Skóra z Kapelusza 1:0

14e minuut.
Espejo speelt de bal door. Osolsobě rent richting de bal. Osolsobě passt de bal met de wreef. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Osolsobě rent richting de bal. Vlachodimos onderschept slim de pass. Vlachodimos met een sublieme pass. Kleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleo schiet op doel. Bruschio bokst de bal weg.

26e minuut.
Marmota is nu in balbezit. Marmota passt de bal zonder na te denken. Osolsobě met een sublieme pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lua passt de bal met de wreef. Niedziułka met een sublieme pass. Kleo is nu in balbezit. Kleo haalt uit met een fantastische trap. Bruschio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Soria probeert naar een medespeler te passen. Prideaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Prideaux geeft de bal voor. Marmota bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marmota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Caiffa komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Osolsobě speelt de bal door. Caiffa is nu in balbezit. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Skóra z Kapelusza 2:0

41e minuut.
Gałus speelt de bal door. Dvéri rent richting de bal. Dvéri passt de bal met de wreef. Kleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Soria passt de bal met de wreef. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka passt de bal met de wreef. Daar is Kleo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kleo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 67%, Skóra z Kapelusza 33%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Skóra z Kapelusza 2:0

48e minuut.
Posada met een sublieme pass. Espejo kopt de bal weg. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. Posada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Skóra z Kapelusza 3:0

50e minuut.
Caiffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiffa passt de bal met de wreef. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. Posada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Skóra z Kapelusza 4:0

53e minuut.
Brahimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espejo is nu in balbezit. Espejo passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Osolsobě rent richting de bal. Osolsobě speelt de bal door. Espejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espejo geeft een hoge lob. Caiffa rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caiffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiffa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Skóra z Kapelusza 5:0

62e minuut.
Soria is nu in balbezit. Prideaux verovert de bal door een tackle van achteren. Prideaux passt de bal zonder na te denken. Caiffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiffa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Dvéri passt de bal in één keer door. Lua rent richting de bal. Lua passt de bal zonder na te denken. Kleo is nu in balbezit. Kleo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Osolsobě kopt de bal weg. Gałus is nu in balbezit. Molina onderschept slim de pass. Molina haalt uit met een fantastische trap. Posada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Skóra z Kapelusza 6:0

89e minuut.
Niedziułka met de inworp. Szkrabik is nu in balbezit. Szkrabik geeft de bal voor. Caiffa rent richting de bal. Caiffa draait met de bal, schiet en ... Posada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Inworp. Caiffa met een snelle inworp. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Caiffa is nu in balbezit. Caiffa draait met de bal, schiet en ... Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 47%, Skóra z Kapelusza 53%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Skóra z Kapelusza 6:0