Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leszcze ŻNIWIARZE SMUTKU
moja Tactiek lol_2
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 50.8
solid Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Nyc probeert naar een medespeler te passen. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński passt de bal in één keer door. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ... Vinhas bokst de bal weg.

7e minuut.
Zwierzak passt de bal met de wreef. Rembisz rent richting de bal. Figielski is nu in balbezit. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pincho speelt de bal door. Sap is nu in balbezit. Olszówka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olszówka krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Woroniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Woroniecki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Andrysz de bal onder controle te krijgen. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev schiet op doel. Rawlings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mencik speelt de bal door. Rawlings speelt de bal door. Smok kopt de bal weg. Daar is Mirchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sap rent richting de bal. Mencik verovert de bal door een tackle van achteren. Mencik passt de bal met de wreef. Mirchev rent richting de bal. Mirchev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Figielski met de inworp. Nyc speelt de bal door. Sap is nu in balbezit. Sap haalt uit met een fantastische trap. Olszówka probeert de bal aan de voet te houden. Vinhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zwierzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik passt de bal met de wreef. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rembisz passt de bal zonder na te denken. Karasiewicz rent richting de bal. Karasiewicz passt de bal in één keer door. Mirchev rent richting de bal. Mirchev draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
leszcze - ŻNIWIARZE SMUTKU 0:1

39e minuut.
Klungelig pakt Woroniecki de bal. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński passt de bal met de wreef. Sap is nu in balbezit. Sap haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leszcze 57%, ŻNIWIARZE SMUTKU 43%.
leszcze - ŻNIWIARZE SMUTKU 0:1

52e minuut.
Mencik met een sublieme pass. Daar is Smok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sap is nu in balbezit. Smok verovert de bal door een tackle van achteren. Smok geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sap is nu in balbezit. Bělehrádek verovert de bal door een tackle van achteren. Mencik probeert naar een medespeler te passen. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Maniello met een sublieme pass. Pincho rent richting de bal. Pincho geeft de bal voor. Sap rent richting de bal. Sap draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Maniello probeert naar een medespeler te passen. Sap is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mencik ... Strafschop! Mencik krijgt een gele kaart. Sap is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuchczyński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vinhas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leszcze - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:1

80e minuut.
Smok is nu in balbezit. Smok geeft een lange en hoge pass. Bucci heeft problemen om de bal te vangen. Mirchev rent richting de bal. Mirchev draait met de bal, schiet en ... Rawlings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Pincho geeft een hoge lob. Olszówka is nu in balbezit. Olszówka speelt de bal door. Sap rent richting de bal. Sap haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leszcze 55%, ŻNIWIARZE SMUTKU 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leszcze - ŻNIWIARZE SMUTKU 1:1