Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻNIWIARZE SMUTKU Liverpool Fan
lol_2 Tactiek licerpool
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Mirchev passt de bal zonder na te denken. Smok heeft problemen om de bal te vangen. Smok probeert naar een medespeler te passen. Mencik geeft een lange en hoge pass. Rembisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Babaniotis probeert naar een medespeler te passen. Kieras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieras met een sublieme pass. Penko is nu in balbezit. Penko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Özeren probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei geeft de bal voor. Klungelig pakt Fodrowski de bal. Trimarco rent richting de bal. Trimarco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Smok met een sublieme pass. Mirchev is nu in balbezit. Mirchev passt de bal zonder na te denken. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Muti met een sublieme pass. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek passt de bal in één keer door. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco schiet op doel. Vinhas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Penko de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Liverpool Fan 0:1

18e minuut.
Bělehrádek geeft de bal voor. Czerwek kopt de bal weg. Trimarco is nu in balbezit. Penko is nu in balbezit. Penko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zwierzak geeft een lange en hoge pass. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaniotis onderschept slim de pass. Babaniotis passt de bal zonder na te denken. Kieras geeft een hoge lob. Vinhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Trimarco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fodrowski kan de bal niet met de borst controleren. Trimarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski begaat een overtreding. Fodrowski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Klepczarek met een harde bal richting middenveld. Czerwek kopt de bal weg. Fodrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trimarco rent richting de bal. Trimarco schiet op doel. Vinhas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Mencik onderschept slim de pass. Mencik speelt de bal door. Mirchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirchev draait met de bal, schiet en ... Rembisz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Liverpool Fan 1:1

41e minuut.
Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Penko rent richting de bal. Penko passt de bal zonder na te denken. Trimarco rent richting de bal. Trimarco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Karasiewicz is nu in balbezit. Karasiewicz passt de bal in één keer door. Mencik rent richting de bal. Rembisz onderschept slim de pass. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Klepczarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 46%, Liverpool Fan 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŻNIWIARZE SMUTKU - Liverpool Fan 1:1

55e minuut.
Mencik met een sublieme pass. Zwierzak heeft problemen om de bal te vangen. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Klepczarek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Liverpool Fan 2:1

61e minuut.
Czerwek heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Fodrowski rent richting de bal. Penko verovert de bal door een tackle van achteren. Penko draait met de bal, schiet en ... Vinhas bokst de bal weg.

67e minuut.
Muti passt de bal in één keer door. Fodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fodrowski probeert naar een medespeler te passen. Penko is nu in balbezit. Penko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mencik verovert de bal door een tackle van achteren. Mencik passt de bal met de wreef. Rembisz rent richting de bal. Rembisz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIWIARZE SMUTKU - Liverpool Fan 3:1

70e minuut.
Cilea komt het veld opgelopen. Babaniotis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stojanovski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Trimarco draait met de bal, schiet en ... Vinhas met een sublieme pass. Karasiewicz kopt de bal weg. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIWIARZE SMUTKU 52%, Liverpool Fan 48%.
ŻNIWIARZE SMUTKU - Liverpool Fan 3:1