Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mecenas Team Lesne Dziadki 2
Mecenas2 Tactiek barca
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 3
53.6 gemiddelde waardering 50.1
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Daar is Constantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Constantin. Sturdza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stygienko komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan geeft een lange en hoge pass. Mencik is nu in balbezit. Mencik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Lesne Dziadki 2 1:0

13e minuut.
Karpan geeft de bal voor. Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenőfi probeert naar een medespeler te passen. Mencik rent richting de bal. Mencik schiet op doel. Fornelos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Sigmund geeft de bal voor. Prygel kopt de bal weg. Egídio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lehiste heeft problemen om de bal te vangen. Ojanpää rent richting de bal. Egídio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Egídio krijgt een gele kaart. Ojanpää raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sturdza neemt zijn aanloop. Casadevall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenőfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mencik probeert de bal met de borst te controleren. Mencik schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Stygienko de bal. Dámosy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik verovert de bal door een tackle van achteren. Mencik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jenőfi met een sublieme pass. Mencik is nu in balbezit. Mencik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hungler de bal onder controle te krijgen. Fornelos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fornelos niet meer kan verder spelen. Pernak komt het veld opgelopen. Jenőfi neemt de hoekschop. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 45%, Lesne Dziadki 2 55%.
Mecenas Team - Lesne Dziadki 2 1:0

49e minuut.
Petretti met de inworp. Dámosy is nu in balbezit. Jenőfi onderschept slim de pass. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jenőfi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jenőfi zal de hoekschop nemen. Mencik rent richting de bal. Mencik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Lesne Dziadki 2 2:0

56e minuut.
Inworp. Antonescu met een snelle inworp. Egídio is nu in balbezit. Ojanpää onderschept slim de pass. Ojanpää haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lehiste geeft de bal voor. Klungelig pakt Petretti de bal. Mencik rent richting de bal. Mencik draait met de bal, schiet en ... Pernak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Lesne Dziadki 2 3:0

61e minuut.
Inworp. Stephens komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Egídio geeft de bal voor. Jenőfi is nu in balbezit. Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenőfi geeft de bal voor. Mencik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Lesne Dziadki 2 4:0

73e minuut.
Egídio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ojanpää. Egídio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Egídio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jenőfi is nu in balbezit. Klungelig pakt Jenőfi de bal. Jenőfi draait met de bal, schiet en ... Pernak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu met een snelle inworp. Egídio rent richting de bal. Ojanpää onderschept slim de pass. Ojanpää schiet op doel. Casadevall kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Petretti probeert naar een medespeler te passen. Antonescu met een sublieme pass. Ojanpää is nu in balbezit. Ojanpää draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Antonescu rent richting de bal. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Egídio rent richting de bal. Ojanpää onderschept slim de pass. Ojanpää haalt uit met een fantastische trap. Casadevall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

82e minuut.
Selymes speelt de bal door. Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenőfi speelt de bal door. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik haalt uit met een fantastische trap. Pernak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Lesne Dziadki 2 5:0

87e minuut.
Constantin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podestà rent richting de bal. Podestà probeert naar een medespeler te passen. Karpan is nu in balbezit. Karpan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 47%, Lesne Dziadki 2 53%.
Mecenas Team - Lesne Dziadki 2 5:0