Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SmartFresh barakuda77
srednia Tactiek magia
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 48.8
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Inworp. Libiszewski met de inworp. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz geeft een lange en hoge pass. Klopas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ezenwa met de inworp. Medina onderschept slim de pass. Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bibishkov rent richting de bal. Hunt verovert de bal door een tackle van achteren. Hunt passt de bal in één keer door. Guillet is nu in balbezit. Guillet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ezenwa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheba met de inworp. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda geeft een lange en hoge pass. Krzysztoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Libiszewski onderschept slim de pass. Libiszewski met een sublieme pass. Cheba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guillet de bal. Guillet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
de Aguilar Malda passt de bal zonder na te denken. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt probeert naar een medespeler te passen. Guillet rent richting de bal. Guillet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SmartFresh - barakuda77 0:1

39e minuut.
Hunt passt de bal met de wreef. Guillet rent richting de bal. Guillet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Miodopolski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SmartFresh - barakuda77 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmartFresh 57%, barakuda77 43%.
SmartFresh - barakuda77 0:2

48e minuut.
Guillet kopt de bal weg. Dobkowski rent richting de bal. Dobkowski passt de bal met de wreef. Hunt heeft problemen om de bal te vangen. Hunt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Miodopolski geeft de bal voor. Maculewicz kopt de bal weg. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas schiet op doel. Armenteros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SmartFresh - barakuda77 1:2

55e minuut.
Stanton is nu in balbezit. Stanton passt de bal zonder na te denken. Klopas rent richting de bal. Klopas draait met de bal, schiet en ... Azar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Grillini onderschept slim de pass. Klopas is nu in balbezit. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SmartFresh - barakuda77 2:2

56e minuut.
Guillet passt de bal zonder na te denken. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt begaat een overtreding. Hunt krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Libiszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collodet. Libiszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Libiszewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klopas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Klungelig pakt Piera de bal. Bibishkov is nu in balbezit. Bibishkov passt de bal zonder na te denken. Delgado geeft een lange en hoge pass. Klopas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Piera controleert de bal met de borst. Bibishkov is nu in balbezit. Piera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piera krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Keczeli rent richting de bal. Dobkowski begaat een overtreding. Keczeli raakt geblesseerd tijdens het duel. Delbono komt het veld opgelopen. Inworp. Chruszcz komt het veld opgelopen. Collodet met een snelle inworp. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Libiszewski probeert naar een medespeler te passen. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda passt de bal in één keer door. Guillet is nu in balbezit. Guillet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Azar onderschept slim de pass. Azar geeft een lange en hoge pass. Hunt kopt de bal weg. Delbono is nu in balbezit. Delbono schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Libiszewski met een sublieme pass. Daar is Collodet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collodet geeft een hoge lob. Hunt rent richting de bal. Hunt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Stanton is nu in balbezit. Stanton passt de bal met de wreef. Klopas rent richting de bal. Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmartFresh 52%, barakuda77 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SmartFresh - barakuda77 2:2