Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varsovia Warszawa Czarni FC
3-5-8 Tactiek 1
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.7 gemiddelde waardering 45.2
good Schieten solid
excellent Passen adequate
adequate Verdedigen formidable


24e minuut.
Mirseyid speelt de bal door. Nałęcz is nu in balbezit. Nałęcz speelt de bal door. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - Czarni FC 0:1

35e minuut.
Landolfo rent richting de bal. Vaško rent richting de bal. Landolfo begaat een overtreding. Landolfo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu rent richting de bal. Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu onderschept slim de pass. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ... Leśniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Szwykowski is nu in balbezit. Szwykowski geeft een hoge lob. Nałęcz is nu in balbezit. Nałęcz geeft een hoge lob. Judek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varsovia Warszawa 59%, Czarni FC 41%.
Varsovia Warszawa - Czarni FC 0:1

46e minuut.
Konik is nu in balbezit. Nałęcz is nu in balbezit. Nałęcz geeft een hoge lob. Judek rent richting de bal. Judek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

50e minuut.
Mirseyid met een sublieme pass. Putaansuu is nu in balbezit. Putaansuu met een sublieme pass. Vaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaško haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Judek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mešović komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Kurtul komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vaško rent richting de bal. Putaansuu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muziek de bal. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Mola komt het veld opgelopen. Tamulski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Nałęcz rent richting de bal. Nałęcz geeft een hoge lob. Putaansuu probeert naar een medespeler te passen. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Doeltrap. Tuul komt het veld opgelopen. Dazhuang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varsovia Warszawa 49%, Czarni FC 51%.
Varsovia Warszawa - Czarni FC 0:1