Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mecenas Team barakuda77
Mecenas2 Tactiek yyyy
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 48.4
very good Schieten solid
very good Passen good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Żłobiński speelt de bal door. Mencik rent richting de bal. Boloboc begaat een overtreding. Boloboc krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Collodet geeft een lange en hoge pass. Podestà kopt de bal weg. Daar is Karpan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpan geeft de bal voor. Mencik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Constantin met een sublieme pass. Podestà is nu in balbezit. Podestà geeft een hoge lob. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Podestà met een snelle inworp. Delbono is nu in balbezit. Jenőfi verovert de bal door een tackle van achteren. Jenőfi geeft een hoge lob. Matea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Podestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Podestà speelt de bal door. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi geeft een lange en hoge pass. Matea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Żłobiński onderschept slim de pass. Żłobiński geeft een lange en hoge pass. Matea rent richting de bal. Matea schiet op doel. Armenteros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - barakuda77 1:0

32e minuut.
Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi geeft een hoge lob. Matea is nu in balbezit. Matea draait met de bal, schiet en ... Armenteros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - barakuda77 2:0

35e minuut.
Mencik onderschept slim de pass. Mencik probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi geeft een hoge lob. Matea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - barakuda77 3:0

37e minuut.
Podestà bereikt de bal nog maar net als eerste. Podestà geeft een hoge lob. Matea kopt de bal weg. Mencik is nu in balbezit. Mencik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 40%, barakuda77 60%.
Mecenas Team - barakuda77 3:0

50e minuut.
Karpan met een sublieme pass. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi geeft een hoge lob. Matea krijgt zijn hoofd ertegen. Armenteros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - barakuda77 4:0

55e minuut.
de Aguilar Malda probeert naar een medespeler te passen. Collodet speelt de bal door. Żłobiński probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Podestà passt de bal zonder na te denken. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi passt de bal zonder na te denken. Matea rent richting de bal. Matea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - barakuda77 5:0

60e minuut.
Karpan rent richting de bal. Karpan probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi geeft een lange en hoge pass. Matea maakt een snoekduik en kopt de bal. Armenteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mencik neemt de hoekschop. Delbono bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea is nu in balbezit. Matea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Karpan rent richting de bal. Karpan passt de bal zonder na te denken. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea haalt uit met een fantastische trap. Armenteros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - barakuda77 6:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piera komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mencik met een sublieme pass. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi probeert naar een medespeler te passen. Matea rent richting de bal. Matea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - barakuda77 7:0

70e minuut.
Inworp. Chruszcz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Constantin onderschept slim de pass. Constantin geeft een lange en hoge pass. Collodet bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea onderschept slim de pass. Matea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Armenteros geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matuszek met de inworp. Mencik is nu in balbezit. Mencik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Podestà verovert de bal door een tackle van achteren. Podestà passt de bal in één keer door. Jenőfi probeert naar een medespeler te passen. Matea is nu in balbezit. Matea schiet op doel. Armenteros bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 41%, barakuda77 59%.
Mecenas Team - barakuda77 7:0