Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni FC Wisła Krakał
1 Tactiek murujemy
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten good
adequate Passen excellent
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Putowski verovert de bal door een tackle van achteren. Putowski geeft een lange en hoge pass. Judek probeert de bal met de borst te controleren. Judek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Leśniak speelt de bal door. El-Soleimani kopt de bal weg. Klungelig pakt Putowski de bal. Cuthbert is nu in balbezit. Cuthbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - Wisła Krakał 0:1

6e minuut.
Vaško passt de bal in één keer door. Putowski geeft de bal voor. Ladislav rent richting de bal. Judek verovert de bal door een tackle van achteren. Judek draait met de bal, schiet en ... Əzizbəyov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarni FC - Wisła Krakał 1:1

19e minuut.
Vaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaško passt de bal in één keer door. Ladislav bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek onderschept slim de pass. Judek schiet op doel. Əzizbəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Diyadin rent richting de bal. Putowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert haalt uit met een fantastische trap. Leśniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - Wisła Krakał 1:2

37e minuut.
Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert rent richting de bal. Cuthbert schiet op doel. Bardi probeert de bal aan de voet te houden. Leśniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Daar is El-Soleimani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaško verovert de bal door een tackle van achteren. Gehrig begaat een overtreding. Vaško wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni FC 43%, Wisła Krakał 57%.
Czarni FC - Wisła Krakał 1:2

47e minuut.
Barczyk passt de bal zonder na te denken. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert geeft een hoge lob. Diyadin rent richting de bal. Diyadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - Wisła Krakał 1:3

52e minuut.
Putowski geeft een hoge lob. Inworp. El-Soleimani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuthbert rent richting de bal. Cuthbert geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nałęcz speelt de bal door. Lewator is nu in balbezit. Lewator passt de bal in één keer door. Vaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaško draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - Wisła Krakał 2:3

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamulski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mola komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bardi kopt de bal weg. Polczyk rent richting de bal. Polczyk passt de bal zonder na te denken. Judek is nu in balbezit. Judek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarni FC - Wisła Krakał 3:3

85e minuut.
Inworp. Dazhuang komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Vílchez is nu in balbezit. Putaansuu verovert de bal door een tackle van achteren. Ladislav legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Putaansuu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Judek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni FC 46%, Wisła Krakał 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarni FC - Wisła Krakał 3:3