Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Chrzypsko Wielkie Varsovia Warszawa
Normal Tactiek 3-5-8
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 44
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 50.4
waardeloos Schieten solide
slecht Passen uitmuntend
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Landolfo speelt de bal door. Konik heeft problemen om de bal te vangen. Konik passt de bal in één keer door. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Colţan kopt de bal weg. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki passt de bal met de wreef. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Xuân Nam kan de bal niet met de borst controleren. Budziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colţan krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Muziek onderschept slim de pass. Muziek geeft een hoge lob. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ... Kaduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Varsovia Warszawa 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Sutryk de bal. Xuân Nam is nu in balbezit. Xuân Nam passt de bal in één keer door. Yusifoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaduk trapt de bal weg van het doel. Konik kopt de bal weg. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Xuân Nam probeert naar een medespeler te passen. Colţan met een sublieme pass. Xuân Nam kan de bal niet met de borst controleren. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Landolfo geeft een lange en hoge pass. Yusifoğlu kopt de bal weg. Ośródka heeft problemen om de bal te vangen. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Ośródka verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Nam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xuân Nam krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rekowski is nu in balbezit. Xuân Nam onderschept slim de pass. Xuân Nam speelt de bal door. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Xuân Nam met een snelle inworp. Colţan rent richting de bal. Sutryk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colţan raakt geblesseerd tijdens het duel. Wężowiecki wilt de vrije trap nemen. Kaduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Cetner probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Varsovia Warszawa 0:2

26e minuut.
Rekowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xuân Nam met de inworp. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Xuân Nam heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Nam passt de bal zonder na te denken. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu schiet op doel. Kaduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Varsovia Warszawa 0:3

30e minuut.
Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek geeft een lange en hoge pass. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kaduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Varsovia Warszawa 0:4

33e minuut.
Budziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Landolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Colţan de bal. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Varsovia Warszawa 0:5

34e minuut.
Klungelig pakt Paszkowski de bal. Ośródka rent richting de bal. Wężowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap. Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Xuân Nam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colţan probeert de bal met de borst te controleren. Colţan met een sublieme pass. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kaduk trapt de bal weg. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Budziszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budziszewski krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Xuân Nam met een sublieme pass. Ośródka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yusifoğlu. Ośródka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ośródka kan niet meer verder spelen. Izbiński komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Rekowski rent richting de bal. Xuân Nam onderschept slim de pass. Xuân Nam speelt de bal door. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Chrzypsko Wielkie 78%, Varsovia Warszawa 22%.
KKS Chrzypsko Wielkie - Varsovia Warszawa 0:5

49e minuut.
Xuân Nam passt de bal zonder na te denken. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan met een sublieme pass. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Varsovia Warszawa 0:6

50e minuut.
Inworp. Mešović komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Colţan kopt de bal weg. Klungelig pakt Yusifoğlu de bal. Yusifoğlu passt de bal zonder na te denken. Mešović rent richting de bal. Mešović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Varsovia Warszawa 0:7

57e minuut.
Colţan speelt de bal door. Konik rent richting de bal. Konik passt de bal in één keer door. Mešović heeft problemen om de bal te vangen. Mešović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Xuân Nam probeert de bal met de borst te controleren. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu passt de bal met de wreef. Mešović rent richting de bal. Mešović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurtul komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Sutryk is nu in balbezit. Colţan onderschept slim de pass. Colţan geeft de bal voor. Mešović is nu in balbezit. Mešović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Varsovia Warszawa 0:8

62e minuut.
Xuân Nam rent richting de bal. Yusifoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linda. Yusifoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Landolfo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sutryk met een sublieme pass. Konik kan de bal niet met de borst controleren. Senderowski onderschept slim de pass. Mešović onderschept slim de pass. Mešović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Landolfo met een sublieme pass. Xuân Nam rent richting de bal. Xuân Nam speelt de bal door. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mešović rent richting de bal. Mešović probeert naar een medespeler te passen. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu onderschept slim de pass. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Colţan passt de bal in één keer door. Konik met een sublieme pass. Mešović rent richting de bal. Mešović haalt uit met een fantastische trap. Kaduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Varsovia Warszawa 0:9

74e minuut.
Izbiński met een sublieme pass. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski geeft een hoge lob. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Konik is nu in balbezit. Mešović is nu in balbezit. Mešović geeft de bal voor. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Landolfo probeert naar een medespeler te passen. Xuân Nam is nu in balbezit. Xuân Nam passt de bal met de wreef. Mešović is nu in balbezit. Mešović draait met de bal, schiet en ... Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuul komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mešović zal de hoekschop nemen. Xuân Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Nam passt de bal met de wreef. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kaduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Landolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Landolfo geeft een lange en hoge pass. Daar is Senderowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mešović is nu in balbezit. Mešović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Xuân Nam de bal. Xuân Nam probeert naar een medespeler te passen. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu schiet op doel. Kaduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Varsovia Warszawa 0:10

85e minuut.
Daar is Sutryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekowski is nu in balbezit. Rekowski probeert naar een medespeler te passen. Mešović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešović schiet op doel. Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Chrzypsko Wielkie 89%, Varsovia Warszawa 11%.
KKS Chrzypsko Wielkie - Varsovia Warszawa 0:10