Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesne Dziadki 2 barakuda77
barca Tactiek yyyy
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 51.9
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigmund met de inworp. Sturdza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hunt passt de bal met de wreef. Guillet rent richting de bal. Sigmund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sigmund krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dámosy verovert de bal door een tackle van achteren. Dámosy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cheba met de inworp. de Aguilar Malda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Azar probeert de bal met de borst te controleren. Azar speelt de bal door. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 41%, barakuda77 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lesne Dziadki 2 - barakuda77 0:0

51e minuut.
Inworp. Hunt met de inworp. Grillini bereikt de bal nog maar net als eerste. Grillini geeft een hoge lob. Guillet is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Hunt neemt de hoekschop. Delbono springt en kopt de bal. Guillet rent richting de bal. Guillet haalt uit met een fantastische trap. Wysopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - barakuda77 0:1

54e minuut.
Hungler kopt de bal weg. Ángel speelt de bal door. Sturdza rent richting de bal. Prygel rent richting de bal. Prygel haalt uit met een fantastische trap. Armenteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ojanpää is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lesne Dziadki 2 - barakuda77 1:1

61e minuut.
Sigmund geeft een lange en hoge pass. Armenteros met een sublieme pass. Delbono rent richting de bal. Guillet is nu in balbezit. Guillet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - barakuda77 1:2

62e minuut.
Keczeli komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Placek komt het veld opgelopen. Stephens komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Stephens is nu in balbezit. Ojanpää rent richting de bal. Antonescu met een sublieme pass. Stephens rent richting de bal. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Armenteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Placek rent richting de bal. Petretti is nu in balbezit. Petretti geeft een lange en hoge pass. Stephens is nu in balbezit. Stephens schiet op doel. Armenteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lesne Dziadki 2 - barakuda77 2:2

73e minuut.
Piera komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Guillet is nu in balbezit. Hungler onderschept slim de pass. Hungler passt de bal met de wreef. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stephens passt de bal met de wreef. Ángel rent richting de bal. Ángel met een sublieme pass. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza schiet op doel. Armenteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 33%, barakuda77 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lesne Dziadki 2 - barakuda77 2:2