Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Krakał Varsovia Warszawa
murujemy Tactiek 3-5-8
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 50.1
solide Schieten solide
zeer goed Passen formidabel
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin onderschept slim de pass. Tuovila speelt de bal door. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Xuân Nam rent richting de bal. Xuân Nam passt de bal in één keer door. Konik speelt de bal door. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Xuân Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Xuân Nam probeert naar een medespeler te passen. Konik probeert naar een medespeler te passen. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ladislav kopt de bal weg. Daar is Cuthbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Andrearczyk rent richting de bal. Diyadin onderschept slim de pass. Landolfo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diyadin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Diyadin legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Klungelig pakt Diyadin de bal. Andrearczyk is nu in balbezit. Diyadin verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert is nu in balbezit. Cuthbert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Konik is nu in balbezit. Vílchez verovert de bal door een tackle van achteren. Vílchez geeft een lange en hoge pass. Daar is Diyadin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diyadin schiet op doel. Landini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Krakał 53%, Varsovia Warszawa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wisła Krakał - Varsovia Warszawa 0:0

55e minuut.
Inworp. Mešović komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurtul komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Mešović rent richting de bal. Mešović passt de bal zonder na te denken. Dvorschák bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu onderschept slim de pass. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grabas trapt de bal weg van het doel. Landolfo kopt de bal weg. Mešović is nu in balbezit. Mešović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Konik passt de bal met de wreef. Mešović rent richting de bal. Mešović passt de bal met de wreef. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Gehrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mešović probeert naar een medespeler te passen. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ... Əzizbəyov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - Varsovia Warszawa 0:1

75e minuut.
Gehrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik verovert de bal door een tackle van achteren. Konik speelt de bal door. Mešović is nu in balbezit. Mešović haalt uit met een fantastische trap. Əzizbəyov bokst de bal weg.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuul komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ladislav met een harde bal richting middenveld. Landolfo rent richting de bal. Landolfo passt de bal met de wreef. Daar is Mešović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mešović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Colţan passt de bal met de wreef. Dvorschák rent richting de bal. Yusifoğlu onderschept slim de pass. Mešović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešović draait met de bal, schiet en ... Əzizbəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Yusifoğlu passt de bal zonder na te denken. Tuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuul probeert naar een medespeler te passen. Mešović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Krakał 48%, Varsovia Warszawa 52%.
Wisła Krakał - Varsovia Warszawa 0:1