Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni FC KKS Chrzypsko Wielkie
1 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 19.6
solide Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen slecht


4e minuut.
Putaansuu onderschept slim de pass. Putaansuu passt de bal met de wreef. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek draait met de bal, schiet en ... Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sutryk rent richting de bal. Lewator onderschept slim de pass. Lewator probeert naar een medespeler te passen. Vaško is nu in balbezit. Vaško schiet op doel. Kaduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Sutryk geeft een hoge lob. Paszkowski rent richting de bal. Szwykowski onderschept slim de pass. Szwykowski geeft een hoge lob. Judek maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Nałęcz geeft een hoge lob. Ośródka heeft problemen om de bal te vangen. Vaško is nu in balbezit. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek haalt uit met een fantastische trap. Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Klungelig pakt Putaansuu de bal. Putaansuu probeert naar een medespeler te passen. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewator verovert de bal door een tackle van achteren. Nałęcz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kaduk met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Budziszewski de bal. Vaško geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Judek de bal. Judek haalt uit met een fantastische trap. Kaduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Putaansuu probeert naar een medespeler te passen. Judek is nu in balbezit. Linda is nu in balbezit. Judek verovert de bal door een tackle van achteren. Judek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - KKS Chrzypsko Wielkie 1:0

30e minuut.
Rekowski is nu in balbezit. Nałęcz rent richting de bal. Nałęcz passt de bal zonder na te denken. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Vaško probeert naar een medespeler te passen. Putaansuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Putaansuu passt de bal zonder na te denken. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Putaansuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Putaansuu geeft een hoge lob. Ośródka probeert de bal aan de voet te houden. Judek is nu in balbezit. Judek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nałęcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nałęcz speelt de bal door. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaško rent richting de bal. Vaško schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szwykowski geeft een hoge lob. Nałęcz heeft problemen om de bal te vangen. Nałęcz geeft de bal voor. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Vaško verovert de bal door een tackle van achteren. Vaško passt de bal in één keer door. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni FC 23%, KKS Chrzypsko Wielkie 77%.
Czarni FC - KKS Chrzypsko Wielkie 1:0

50e minuut.
Putaansuu is nu in balbezit. Putaansuu met een sublieme pass. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek is nu in balbezit. Judek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lewator verovert de bal door een tackle van achteren. Lewator passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vaško de bal. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - KKS Chrzypsko Wielkie 2:0

57e minuut.
Klungelig pakt Vaško de bal. Linda rent richting de bal. Vaško verovert de bal door een tackle van achteren. Vaško draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Cetner trapt de bal weg van het doel. Mirseyid speelt de bal door. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Tamulski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Mola komt het veld opgelopen. Senderowski met een snelle inworp. Klungelig pakt Ośródka de bal. Mola probeert naar een medespeler te passen. Judek is nu in balbezit. Judek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ośródka kopt de bal weg. Szwykowski probeert de bal met de borst te controleren. Szwykowski geeft een hoge lob. Lewator is nu in balbezit. Lewator geeft een hoge lob. Paal! Inworp. Dazhuang komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Sutryk is nu in balbezit. Mola rent richting de bal. Sutryk maakt een afschuwelijke overtreding. Mola raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Polczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nałęcz rent richting de bal. Nałęcz speelt de bal door. Linda met een sublieme pass. Judek rent richting de bal. Judek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mola rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni FC 22%, KKS Chrzypsko Wielkie 78%.
Czarni FC - KKS Chrzypsko Wielkie 2:0