Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni FC Lesne Dziadki 2
1 Tactiek barca
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 51.2
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Sturdza probeert naar een medespeler te passen. Szwykowski is nu in balbezit. Ojanpää onderschept slim de pass. Prygel rent richting de bal. Prygel schiet op doel. Leśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klungelig pakt Prygel de bal. Prygel passt de bal zonder na te denken. Ojanpää is nu in balbezit. Ojanpää schiet op doel. Leśniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - Lesne Dziadki 2 0:1

14e minuut.
Petretti met een snelle inworp. Daar is Ojanpää, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu met een sublieme pass. Sturdza rent richting de bal. Sturdza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Wysopal met een sublieme pass. Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Ojanpää probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ojanpää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - Lesne Dziadki 2 0:2

29e minuut.
Stygienko probeert naar een medespeler te passen. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel met een sublieme pass. Prygel rent richting de bal. Prygel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Stygienko speelt de bal door. Antonescu rent richting de bal. Antonescu passt de bal in één keer door. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni FC 67%, Lesne Dziadki 2 33%.
Czarni FC - Lesne Dziadki 2 0:2

47e minuut.
Bardi met een sublieme pass. Ojanpää heeft problemen om de bal te vangen. Szwykowski rent richting de bal. Ojanpää verovert de bal door een tackle van achteren. Ojanpää draait met de bal, schiet en ... Leśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Mirseyid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petretti met de inworp. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mirseyid met een snelle inworp. Bardi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prygel. Prygel krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Vaško rent richting de bal. Sigmund begaat een overtreding. Vaško raakt geblesseerd tijdens het duel. Polczyk met een snel genomen vrije trap. Vaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaško draait met de bal, schiet en ... Wysopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Wysopal met een harde bal richting middenveld. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu passt de bal in één keer door. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Stephens komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ángel probeert naar een medespeler te passen. Sturdza rent richting de bal. Mirseyid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sturdza raakt geblesseerd tijdens het duel. Sturdza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Tamulski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Stygienko speelt de bal door. Ángel speelt de bal door. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - Lesne Dziadki 2 0:3

76e minuut.
Doeltrap. Mola komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ángel passt de bal zonder na te denken. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bardi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bardi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bardi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. De bal rolt over de achterlijn. Wisiński komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Putowski geeft de bal voor. Inworp. Petretti met de inworp. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni FC 61%, Lesne Dziadki 2 39%.
Czarni FC - Lesne Dziadki 2 0:3