Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesne Dziadki 2 Czarni FC
barca Tactiek 1
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
52.2 gemiddelde waardering 44.1
very good Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Putaansuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigmund onderschept slim de pass. Sigmund probeert naar een medespeler te passen. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Czarni FC 1:0

12e minuut.
Toderaşca onderschept slim de pass. Sturdza is nu in balbezit. Ojanpää is nu in balbezit. Ojanpää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Czarni FC 2:0

18e minuut.
Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza met een sublieme pass. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Polczyk onderschept slim de pass. Polczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wysopal de bal. Vaško rent richting de bal. Vaško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Czarni FC 2:1

24e minuut.
Antonescu rent richting de bal. Antonescu passt de bal met de wreef. Sturdza heeft problemen om de bal te vangen. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää draait met de bal, schiet en ... Leśniak bokst de bal weg.

28e minuut.
Toderaşca met een sublieme pass. Szwykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Czarni FC 3:1

39e minuut.
Ángel geeft een lange en hoge pass. Leśniak met een sublieme pass. Antonescu kopt de bal weg. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Leśniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leśniak met een sublieme pass. Ángel kopt de bal weg. Polczyk rent richting de bal. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää schiet op doel. Leśniak bokst de bal weg.

44e minuut.
Petretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Petretti speelt de bal door. Ángel probeert naar een medespeler te passen. Stygienko rent richting de bal. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Leśniak bokst de bal weg.

45e minuut.
Stygienko met een sublieme pass. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Szwykowski ... Strafschop! Szwykowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 36%, Czarni FC 64%.
Lesne Dziadki 2 - Czarni FC 3:1

49e minuut.
Judek is nu in balbezit. Hungler onderschept slim de pass. Hungler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ojanpää de bal. Ojanpää draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Szwykowski rent richting de bal. Ojanpää verovert de bal door een tackle van achteren. Ojanpää met een sublieme pass. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Dámosy speelt de bal door. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko geeft een hoge lob. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ángel probeert naar een medespeler te passen. Sturdza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirseyid. Mirseyid krijgt een gele kaart. Sturdza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sigmund zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bardi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stygienko kan de bal niet met de borst controleren. Stygienko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ángel kopt de bal weg. Sturdza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamulski. Tamulski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mola komt het veld opgelopen. Dazhuang komt het veld opgelopen. Wisiński komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dazhuang rent richting de bal. Dazhuang probeert naar een medespeler te passen. Sturdza rent richting de bal. Sturdza schiet op doel. Wisiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Czarni FC 4:1

88e minuut.
Sigmund speelt de bal door. Ángel speelt de bal door. Szwykowski onderschept slim de pass. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 32%, Czarni FC 68%.
Lesne Dziadki 2 - Czarni FC 4:1